Naruto to Boruto Shinobi Striker

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & vechten

  Gemaakt door Soleil ltd en uitgegeven door Bandai Namco Games

  Naruto to Boruto Shinobi Striker Artikelen

  Reageer en Win - Naruto to Boruto Shinobi Striker PS4

  In onze Reageer en Win! Maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Bandai Namco vijf exemplaren van Naruto to Boruto Shinobi Striker voor de Playstation 4 weg. Bekijk snel de video voor meer informatie!

  3 dingen die je over de Shinobi Striker gameplay moet weten [gespeeld op gamescom 2018]

  Animeliefhebbers weten het allang: er is een nieuwe Naruto game onderweg en deze is anders dan de voorgaande games. Op welk gebied is de game dan anders? Wat mogen we verwachten van de Naruto to Boruto Shinobi Striker gameplay? Wij gingen tijdens de gamescom voor je op zoek naar antwoorden!

  Alles over de Naruto to Boruto Shinobi Striker release [Gespeeld op gamescom 2017]

  De Naruto Shippuuden anime kwam begin dit jaar ten einde, maar dat betekent niet dat we geen Naruto games meer hoeven te verwachten. Zo werd de Naruto to Boruto Shinobi Striker release een paar maanden geleden al aangekondigd. Op gamescom gingen we uitgebreid aan de slag met de game!

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  Naruto to Boruto Shinobi Striker Nieuws

  Gamescom line-up van Bandai Namco onthuld

  Er staan flink wat games op de gamescom line-up van Bandai Namco. In augustus is dit bedrijf aanwezig tijdens de gamescom 2018. Dan toont het nieuwe games.

  Nieuwe Naruto to Boruto Shinobi Striker trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Naruto to Boruto Shinobi Striker trailer uitgebracht door Bandai Namco. In de trailer krijgen we een hoop nieuwe informatie over de game, zoals verschillende type personages. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Naruto to Boruto Shinobi Striker aangekondigd

  Bandai Namco heeft Naruto to Boruto Shinobi Striker aangekondigd. De game komt naar PlayStation 4, Xbox One en PC.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.