Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, role-playing & vechten

  Gemaakt door CyberConnect2 en uitgegeven door Bandai Namco Games

  7

  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Artikelen

  Top 5 Beste Shonen Jump Games - Geanimeerde klasse

  Animé is tegenwoordig razend populair en met name de Shonen Jump-series blijven de kijkers trekken. Het is dan ook geen verrassing dat er steeds meer games van Shonen Jump-titels komen, maar wat zijn nu precies de beste games om te spelen als fan zijnde? Lees dat in onze Top 5 beste Shonen Jump games.

  Naruto Road to Boruto DLC Review - Te duur voor wat je krijgt

  Naruto Ultimate Ninja Storm 4 was de allerbeste, maar helaas ook de laatste Ninja Storm in de serie. De game is al even uit en veel gamers hebben inmiddels een einde aan het avontuur gebreid. Gelukkig is er nieuwe content beschikbaar: Road to Boruto. Hoe deze zich verhoudt tot de game, lees je in deze Road To Boruto DLC review!

  Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 Side Missions - Een overzicht

  De nieuwste Naruto game is al even uit en menig fan heeft er dan ook uren knokplezier in zitten. De game bevat naast versus modi ook een avonturenmodus met talloze kleine en een heleboel grotere missies. Wij zetten de missies waarin je de belangrijke karakters helpt op een rijtje in deze Ultimate Ninja Storm 4 Side Missions special!

  WIN - Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 prijsvraag

  De nieuwste Naruto game is sinds enkele tijd verkrijgbaar voor de Xbox One, PS4 en PC en wij geven deze game weg! Lijkt het jou wel wat om met deze game aan de slag te gaan? Lees dan hieronder hoe je mee kan doen aan de Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 prijsvraag.

  Top 10 Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 characters

  Ultimate Ninja Storm 4 is nu uit. De game zou de meest complete Naruto game ooit moeten worden. Met een hoeveelheid karakters van 106 zit de game bomvol verschillende karakters uit het hele Naruto universum. De top 10 Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 characters vind je hier in ons overzicht!

  Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Nieuws

  Naruto Road to Boruto DLC heeft compleet nieuw verhaal

  Er is meer informatie vrijgegeven over de Naruto Road to Boruto DLC die 3 februari verschijnt. Zo zal de uitbreiding een geheel nieuwe Story Mode bevatten.

  Nieuw Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 karakter bekend

  Er is een nieuw Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 karakter bekendgemaakt door Bandai Namco. Het nieuwe karakter zal in de nieuwste uitbreiding, Road To Boruto, verschijnen.

  Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 release is vandaag

  De game die Bandai Namco omschrijft als de 'meest complete Naruto game ooit' is vanaf vandaag beschikbaar. De Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 release is vandaag voor de PC, Xbox One en PS4.

  Ontwikkelaar overtuigd: 'Ultimate Ninja Storm 4 beste Naruto-game ooit'

  Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 gaat de beste en meest uitgebreide Naruto-ervaring opleveren van alle games die tot nu toe zijn verschenen. Dat laat Hiroshi Matsuyama, CEO van ontwikkelaar CyberConnect 2, in een reactie weten aan XGN.nl op Gamescom.

  Bandai Namco gamescom 2015 line-up onthuld

  Bandai Namco heeft onthuld welke games het bedrijf zal tonen op gamescom 2015. De Bandai Namco gamescom 2015 line-up richt zich op twee games in het bijzonder: Dark Souls III en Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.