MXGP - The Official Motocross Videogame

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Racing, simulatie racer & sport

  Gemaakt door Milestone en uitgegeven door Milestone

  5.5

  MXGP - The Official Motocross Videogame Artikelen

  Reageer en Win - Quantic Dream's Detroit: Become Human PlayStation 4

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Sony Detroit: Become Human weg! Ook voegen wij Milestone's MXGP voor de PlayStation 4 en een toffe koekenpan van PlayerUnknown's Battlegrounds toe aan onze kwartaalprijs!

  MXGP: The Official Motocross Game Review

  Eerder dit jaar riep ontwikkelaar Milestone de nieuwe motocrossgame MXGP: The Official Motocross Videogame in het leven. Over de Xbox 360- en PlayStation 3-versies waren we helaas niet erg te spreken, maar Milestone geeft zichzelf nu een tweede kans met een next-gen PlayStation 4-versie. Doet de nieuwe raceserie het beter op de nieuwe console?

  MXGP Preview - Motorcrossen zonder enkele emotie

  Blubber, een uitbundig publiek en de geur van verbrand rubber. Wat is het toch heerlijk om in een leren pak rond te crossen op een modderig circuit. MXGP werd vorig jaar uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360, maar ontwikkelaar Milestone vond het nodig de titel - in verbeterde vorm - opnieuw uit te brengen voor de PlayStation 4.

  MXGP: The Official Motocross Videogame Review

  Jarenlang hadden we de motocross-serie MX vs. ATV. Sinds de ondergang van uitgever THQ in 2011 is de serie echter in vergetelheid geraakt. Weliswaar staat er voor dit jaar eindelijk een nieuwe MX vs. ATV gepland (onder uitgave van Nordic Games), maar gamers kunnen nu ook aan de slag met een nieuwe serie: MXGP: The Official Motocross Videogame.

  Wekelijkse Xbox Live Update - The Complete package

  Eindelijk hebben we weer eens the complete package: arcadegames, demo's en add-ons. Dat de arcadetoevoeging geen echt nieuwe game is, daar hebben we het maar niet over. Batman is namelijk altijd welkom.

  MXGP - The Official Motocross Videogame Nieuws

  MXGP: The Official Motocross Videogame op 17 oktober naar PS4

  MXGP: The Official Motocross Videogame komt op 17 oktober naar de PlayStation 4. Dat heeft ontwikkelaar Milestone Studio aangekondigd.

  MXGP racet naar de PlayStation 4

  Milestone, ontwikkelaar en uitgever van verschillende racegames, heeft vandaag aangekondigd dat MXGP: The Official Motorcross Videogame uit zal komen voor de PlayStation 4.

  Motorracegame MXGP komt op 28 maart

  Vandaag heeft Bigben Interactive een distributieovereenkomst getekend met Milestone. Zij gaat de game MXGP in Nederland distribueren en volgens de laatste berichten komt het spel deze lente naar de winkels.

  Releasedatum motocross-game MXGP bekend

  Goed nieuws voor liefhebbers van motorrijden door modder, want MXGP: The Official Motocross Videogame heeft een releasedatum gekregen. Vanaf maart 2014 is hij verkrijgbaar in Europa.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.