Murdered: Soul Suspect Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Gratis Xbox Games with Gold voor november aangekondigd

  Spelers met Xbox Live Gold kunnen bijna weer aan de slag met nieuwe gratis games, want de gratis Xbox Games with Gold voor november is bekendgemaakt door Microsoft.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Square Enix uitverkoop - Deus Ex, Hitman en meer

  De Steam Summer Sale mag dan wel afgelopen zijn, maar de Square Enix uitverkoop nog niet. Er zijn verschillende games goedkoop te verkrijgen via de Square Enix Store.

  AMD geeft Never Settle Forever een opfrisbeurt

  AMD werkt al een tijdje samen met meerdere grote ontwikkelaars om games te bundelen met haar videokaarten. Zo kun je bij de beste kaarten maar liefst drie games cadeau krijgen, en dat zijn niet de minste games.

  Limited Edition Murdered: Soul Suspect onthuld

  De detectivegame Murdered: Soul Suspect, die 6 juni in Europa verschijnt, zal ook een zogenaamde Limited Edition-versie krijgen. Dit heeft ontwikkelaar Square Enix aangekondigd.

  Murdered: Soul Suspect komt in juni, ook naar PS4

  De Xbox One versie was iets eerder aangekondigd, maar inmiddels heeft uitgever Square Enix bevestigd dat Murdered: Soul Suspect ook naar de PlayStation 4 zal komen. De game komt voor alle platformen uit in juni dit jaar.

  Murdered: Soul Suspect ook naar Xbox One

  Het nog te verschijnen Murdered: Soul Suspect zal ook naar de Xbox One komen. Dit bevestigde Larry Hryb van Mircrosoft in een Xbox Wire-video.

  Square Enix onthult line-up Gamescom

  Eerder vandaag maakte Nintendo al bekend met welke games het bedrijf naar de Gamescom komt dit jaar, en nu is het de beurt aan Square Enix. De uitgever komt met een reeks games voor de PC, consoles en mobiele apparaten.

  Murdered: Soul Suspect komt na maart 2014

  In februari werd de nieuwe Murdered: Soul Suspect aangekondigd met een releasedatum voor het eerste kwartaal in 2014. Uitgever Square Enix heeft nu wat meer duidelijkheid gegeven en laat weten dat de game pas na maart 2014 zal uitkomen.

  Square Enix bevestigt E3 line-up

  We zijn nog maar een weekend verwijderd van de E3. Maandag barst het game-evenement los en zullen er vele games tentoongesteld worden. Square Enix is ook aanwezig met een hele rits aan nieuwe games. Het bedrijf heeft nu bekendgemaakt welke games het gaat tonen.

  Nieuwe details voor Murdered: Soul Suspect opgedoken

  Er werd al geteased naar iets nieuws voor Murdered: Soul Suspect en nu weten we waar het om ging. Er zijn enkele nieuwe details naar buiten gekomen met daarbij een nieuwe trailer.

  Murdered: Soul Suspect geteased

  Murdered: Soul Suspect werd in februari al bekendgemaakt met onder andere een teaser trailer. Uitgever Square Enix heeft nu via de Twitter van Murdered geteased naar extra informatie over de game voor vandaag.

  Murdered: Soul Suspect komt in 2014

  Square Enix heeft onlangs al een website opgezet rondom Murdered: Soul Suspect, maar is nu ook met een aankondiging rondom de game gekomen. We weten nu namelijk dat de game in 2014 moet komen.

  Square Enix komt met een teaserwebsite voor een nieuwe game

  Square Enix heeft een website opgezet rondom een nieuwe game. De game gaat waarschijnlijk om een detective draaien, maar er is nog niet veel over bekend.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.