Murdered: Soul Suspect Artikelen

  Nedgame Xbox One sales - allemaal 12 euro!

  Op Nederlandse webshop Nedgame.nl worden er flinke kortingen weggegeven op de goede games. Veel van deze games kosten slechts 12 euro, haal ze voordat het te laat is. Bekijk in deze special de beste Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro.

  Top 5 game tattoos die een betekenis hebben

  Tattoos zijn er meestal voor de sier. Het is een manier om je lichaam op te leuken. Niet voor de game personages van deze 5 game tattoos, voor hen is het veel meer dan dat.

  Murdered: Soul Suspect Review

  Games zijn soms geniaal. Dan kun je gewoon sterven en de draad weer oppakken. Het is game over, maar eigenlijk ook weer niet. In Murdered: Soul Suspect ga je dood, maar ga je als ziel achter je moordenaar aan. Spannend!

  PlayStation Store Update

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Murdered Soul Suspect Preview - Onderzoek je eigen dood

  Een genre in de game-industrie waar wij voorlopig nog weinig van hebben gezien is het genre van detective games. Dat is vrij gek als je je bedenkt dat er honderden films en televisie series bestaan die allemaal gaan over het onderzoeken van moorden. Enkele games als L.A. Noire hebben eerder al bewezen dat het genre absoluut ook werkt als je een controller in handen hebt. Nu zal het redelijk onbekende Airtight Games met behulp van uitgever Square Enix een poging wagen met het mysterieuze Murdered: Soul Suspect.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.