Murdered: Soul Suspect

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Airtight Games en uitgegeven door Airtight Games & Square Enix

  7.5

  Murdered: Soul Suspect Artikelen

  Nedgame Xbox One sales - allemaal 12 euro!

  Op Nederlandse webshop Nedgame.nl worden er flinke kortingen weggegeven op de goede games. Veel van deze games kosten slechts 12 euro, haal ze voordat het te laat is. Bekijk in deze special de beste Nedgame Xbox One sales voor maar 12 euro.

  Top 5 game tattoos die een betekenis hebben

  Tattoos zijn er meestal voor de sier. Het is een manier om je lichaam op te leuken. Niet voor de game personages van deze 5 game tattoos, voor hen is het veel meer dan dat.

  Murdered: Soul Suspect Review

  Games zijn soms geniaal. Dan kun je gewoon sterven en de draad weer oppakken. Het is game over, maar eigenlijk ook weer niet. In Murdered: Soul Suspect ga je dood, maar ga je als ziel achter je moordenaar aan. Spannend!

  PlayStation Store Update

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor jullie uitlichten.

  Murdered Soul Suspect Preview - Onderzoek je eigen dood

  Een genre in de game-industrie waar wij voorlopig nog weinig van hebben gezien is het genre van detective games. Dat is vrij gek als je je bedenkt dat er honderden films en televisie series bestaan die allemaal gaan over het onderzoeken van moorden. Enkele games als L.A. Noire hebben eerder al bewezen dat het genre absoluut ook werkt als je een controller in handen hebt. Nu zal het redelijk onbekende Airtight Games met behulp van uitgever Square Enix een poging wagen met het mysterieuze Murdered: Soul Suspect.

  Murdered: Soul Suspect Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Gratis Xbox Games with Gold voor november aangekondigd

  Spelers met Xbox Live Gold kunnen bijna weer aan de slag met nieuwe gratis games, want de gratis Xbox Games with Gold voor november is bekendgemaakt door Microsoft.

  Xbox Live deals van deze week - The Witcher 3 en Just Cause 3

  Elke week komt Microsoft met Xbox Live deals, dit zijn games die in de aanbieding zijn voor Xbox One en Xbox 360 gebruikers. Deze week is geen uitzondering. Deze week kunnen Xbox bezitters onder andere Call of Duty, Just Cause 3, Need for Speed en The Witcher 3 met hoge kortingen binnen slepen.

  Square Enix uitverkoop - Deus Ex, Hitman en meer

  De Steam Summer Sale mag dan wel afgelopen zijn, maar de Square Enix uitverkoop nog niet. Er zijn verschillende games goedkoop te verkrijgen via de Square Enix Store.

  AMD geeft Never Settle Forever een opfrisbeurt

  AMD werkt al een tijdje samen met meerdere grote ontwikkelaars om games te bundelen met haar videokaarten. Zo kun je bij de beste kaarten maar liefst drie games cadeau krijgen, en dat zijn niet de minste games.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.