Murasaki Baby

  Uitgebracht voor PlayStation Vita

  Genres: Avontuur & puzzel

  Gemaakt door Ovosonico en uitgegeven door Ovosonico

  7

  Murasaki Baby Artikelen

  De top 5 beste PS Vita games

  Deze week viert Playstation Vita zijn verjaardag. 22 februari wordt die 3 jaar! Om dit te vieren hebben we de top 5 beste PS Vita games voor je op een rijtje gezet.

  Murasaki Baby Review

  Het was het jaar 2013 toen iedereen weggeblazen werd tijdens de persconferentie van Sony, waarin er nog volop aandacht was voor de PS Vita. Er zou een heel bijzondere titel aan komen: Murasaki Baby. Het heeft wat vertraging opgelopen, maar nu is de game dan eindelijk uit.

  PlayStation Store Update - Flockers & Murasaki Baby

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Wat brengt de Sony persconferentie tijdens Gamescom 2014?

  De hele gamingwereld maakt zich klaar voor Gamescom, Europa's grootste gamingbeurs. De persconferentie is één van de grootste, en ook gelijk één van de eerste persconferenties tijdens Gamescom. Wat kunnen we verwachten van deze persconferentie?

  7 indiegames voor de PlayStation Vita

  Misschien is de PlayStation Vita voor sommigen al reeds een vroege dood gestorven. Dan wordt het tijd dat ding uit de dood te doen herrijzen. De Vita heeft namelijk nog zeven verrassend leuke indietitels in aantocht. Games die we in deze special één voor één zullen toelichten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.