MotoGP 18

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Milestone en uitgegeven door Milestone

  7

  MotoGP 18 Artikelen

  MotoGP 20 vs 19 vs 18 - Hoeveel is er veranderd?

  Fans van de MotoGP games kunnen sinds een kleine week zelf de circuits op dankzij de release van MotoGP 20. De serie gaat elk jaar weer een stapje vooruit en het laatste deel is daar geen uitzondering op. Tijd voor een vergelijking: MotoGP 20 vs 19 vs 18!

  MotoGP 18 Review - Iets te krap door de bocht!

  Houd je van racegames met dikke wagens, dan heb je elk jaar weer zat opties. Dat terwijl tweewielerfans op hun knieën mogen bidden dat er voor hen überhaupt iets moois uitkomt. Wat betreft racegames met motoren kom je al gauw bij de wisselvallige MotoGP-reeks uit. Lees in onze MotoGP 18 Review of het nieuwste deel de redder in nood is!

  MotoGP 18 Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met slechts enkele aanbiedingen

  Mensen die hadden gehoopt op weer een flinke stroom aan kortingen in de Xbox Live Deals with Gold komen deze week bedrogen uit. In de aankondiging van de acties op de blog van Larry 'Major Nelson' Hryb is te lezen dat het aanbod schaars is.

  Xbox Live Deals with Gold - MotoGP18 en DiRT 4

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold zijn bekendgemaakt. Er zijn weer toffe aanbiedingen. Deze week zijn de aanbiedingen vooral gericht op de racegames. Zo krijg je flinke korting op Forza Horizon en DiRT 4. Maar er zijn niet alleen racegames, want ook op UFC 3 en Cities: Skylines krijg je een flinke korting.

  Xbox Live Deals with Gold - Jurassic World Evolution en Titanfall 2

  De nieuwe Xbox Live Deals with Gold voor deze week zijn bekendgemaakt. Er zitten weer een paar mooie aanbiedingen tussen voor grote titels, maar ook wat kleinere games Zo kun je Jurassic World Evolution en Titanfall 2 met flinke korting kopen.

  MotoGP 18 release bekendgemaakt door Milestone

  De MotoGP 18 release is officieel onthuld door ontwikkelaar Milestone. De game zal vanaf 7 juni beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Een Nintendo Switch versie is ook in de maak, maar deze heeft nog geen exacte releasedatum. Bekijk de eerste trailer bovenaan de pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.