MotoGP 14

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita & PC

  Genres: Racing & simulatie racer

  Gemaakt door Milestone en uitgegeven door Bigben Interactive & Milestone

  8

  MotoGP 14 Artikelen

  De top 5 beste racegames van 2014

  Dit jaar was niet een heel vruchtbaar jaar voor fans van racegames, maar toch zijn er een aantal kwaliteitstitels uitgekomen. We konden dit jaar weer lekker rubber verbranden in een aantal verschillende racing games. Welke ook alweer? XGN telt de top 5 beste racegames van 2014 af!

  PlayStation Store Update - The Wolf Among Us & Mousecraft

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Minecraft, Pulp Fiction en Deadpool

  Met twee nieuwe arcadegames en drie add-ons mogen we deze week prima geslaagd noemen. Of er ook content voor jou tussen zit, lees je natuurlijk gewoon hier.

  MotoGP 14 Review

  De TT in Assen staat op het punt om los te barsten. Het is daarmee weer tijd om lekker op circuits te knallen in voertuigen met overtollig vermogen. Dit is nu ook mogelijk op de PlayStation 4 met MotoGP 14. Kan deze racegame overtuigen?

  PlayStation Store Update - UFC, MotoGP 14 en Le Tour de France 2014

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  MotoGP 14 Nieuws

  MotoGP 14 krijgt definitieve releasedatum

  MotoGP 14 verschijnt op 20 juni en komt uit voor de Xbox 360, PC, PlayStation Vita, PlayStation 3 en PlayStation 4. Gamers kunnen de game nu alvast bestellen. Dit laat ontwikkelaar Milestone weten in een persbericht.

  MotoGP 14 uitgesteld naar 27 juni

  De release van MotoGP 14 is met een week uitgesteld en verschijnt nu op 27 juni. Dat maakt uitgever Bigben Interactive bekend in een persbericht.

  Milestone gaat samenwerking met NGM Forward Racing aan

  Milestone, de ontwikkelaar van onder meer de MotoGP-franchise, kondigt een samenwerking met het motorsportteam NGM Forward Racing aan.

  MotoGP 14 verschijnt op 20 juni

  De releasedatum van MotoGP 14 is bekend. De nieuwste editie uit de MotoGP-franchise zal vanaf 20 juni in de winkels liggen.

  MotoGP 14 aangekondigd voor PlayStation 4

  Vandaag heeft ontwikkelaar Milestone de racegame MotoGP 14 aangekondigd met daarbij de eerste trailer voor het spel. Voor het eerst komt de MotoGP franchise ook naar een next-gen console.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.