Mortal Kombat X Nieuws

  Mortal Kombat X DLC karakter Tanya komt begin juni

  De aankomende Mortal Kombat X DLC komt snel, binnen enkele weken zal Tanya te spelen zijn. Dit laat Ed Boon, maker van de game, weten via Twitter.

  Nieuwe Mortal Kombat X kostuums en beelden van een Granny Brutality

  Mortal Kombat maker Ed Boon bevestigt nieuwe Mortal Kombat X kostuums met een Braziliaans thema. En in Mortal Kombat X is niemand veilig. Zelfs oude omaatjes aan de zijlijn niet. Neem maar een kijkje naar de video.

  Mortal Kombat X mod ontmaskert Jason Voorhees

  Het hockeymasker van Jason in Mortal Kombat X kan eigenlijk niet afgezet of afgeslagen worden, maar modders hebben hier een oplossing voor gevonden met een nieuwe Mortal Kombat X mod. De gemaskerde moordenaar uit de Friday the 13th-films is vandaag te downloaden voor Mortal Kombat X.

  Mortal Kombat X PC patch is offline gehaald

  Een Mortal Kombat X PC patch blijkt data te verwijderen. Nu dit is ontdekt, is de patch direct offline gehaald door ontwikkelaar NetherRealm.

  Mortal Kombat X DLC trailer met Jason Voorhees

  Om de aankomende Mortal Kombat X DLC te vieren heeft Jason Voorhees een splinternieuwe trailer. Alsof het niet nog verontrustender kon worden.

  Mortal Kombat X verhalende DLC is mogelijk volgens Ed Boon

  Ed Boon, de bedenker van de Amerikaanse vechtgame Mortal Kombat, spreekt over de mogelijkheid dat Mortal Kombat X verhalende DLC krijgt. De baas van ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft die hint gepost op zijn Twitteraccount.

  Top 10 ugly game chicks! - Met deze dames wil je geen date!

  Verschil moet er zijn natuurlijk. Pedro mocht op zoek gaan naar de beste korte rokjes in games en tsja... Ramon krijgt de lelijkste klus. Gelukkig doet hij dat met alle liefde, dus daarom speciaal voor jullie hebben wij hier de Top 10 ugly game chicks!

  Mortal Kombat X fatalities voor de noobs

  Voor Mortal Kombat X kun je DLC aanschaffen die het uitvoeren van fatalities makkelijker maakt. Deze Mortal Kombat X fatalities voer je dan uit door maar twee knoppen in te drukken.

  Mortal Kombat X DLC karakters gratis te proberen

  Je kunt in de nieuwe Mortal Kombat game gratis Mortal Kombat X DLC karakters uitproberen. Voor een bepaalde tijd zijn deze beschikbaar, zonder ze te hebben gekocht. Dit liet Ed Boon, maker van Mortal Kombat X op Twitter.

  Mortal Kombat X mobiele game lanceert vandaag

  De Mortal Kombat X mobiele game is vanaf vandaag verkrijgbaar in de App store. De game is free-to-play en moet de volgende evolutie betekenen in mobiele vechtgames.

  Mortal Kombat X day one patch 1.8GB groot

  Mortal Kombat X krijgt net zoals bij de meeste games tegenwoordig een day one patch. De game komt officieel pas over iets minder dan één week uit, maar gamers wisten de game al te bemachtigen. Waar zorgt deze Mortal Kombat X day one patch precies voor?

  Mortal Kombat X toernooi bij XGN - Schrijf je in!

  Ter promotie van Mortal Kombat X organiseert Warner Bros. een gigantisch wereldwijd toernooi: De Mortal Kombat X Cup! XGN helpt de Nederlandse voorrondes organiseren, en jij kunt meedoen! We weten dat er onder de lezers van XGN fanatieke Mortal Kombat spelers zijn, lees snel verder om erachter te komen hoe je mee kunt doen aan dit nu al legendarische toernooi.

  Producent Mortal Kombat X Shaun Himmerick bedreigd

  Een van de producenten van Mortal Kombat X, Shaun Himmerick, stopt met Twitter vanwege bedreigingen. Zijn vrouw en dochter zouden het slachtoffer zijn van de bedreigingen.

  Predator maakt opwachting in Mortal Kombat X

  Predator zal speelbaar zijn in het bloederige vechtspel Mortal Kombat X. Dit staat op de Mortal Kombat pagina van de Xbox Store.

  Mortal Kombat X gelekte screenshots tonen Erron Black

  Een drietal gelekte afbeeldingen van Mortal Kombat X tonen het personage Erron Black. De screenshots werden ontdekt dankzij XboxAchievements.com, die de volledige Achievement lijst met bijbehorende afbeeldingen online plaatste.

  Mortal Kombat X achievements zijn onthuld

  Een maand voordat de game verschijnt, is er een lijst online opgedoken met alle Mortal Kombat X achievements. Met deze achievements zijn nieuwe outfits en acties onthuld.

  Mortal Kombat X release uitgesteld voor Xbox 360 en PS3

  De Mortal Kombat X release voor Xbox 360 en PlayStation 3 is uitgesteld tot de zomer van dit jaar. De versies voor Xbox One, PlayStation 4 en PC zullen nog steeds op 14 april verschijnen.

  Horrorheld Jason Voorhees speelbaar in Mortal Kombat X Kombat Pack

  Via de Facebookpagina van Mortal Kombat is een nieuw personage onthuld: horror-icoon Jason Voorhees uit de Friday the 13th films. Jason zal bij het Mortal Kombat X Kombat Pack zitten, samen met drie andere nog onbekende personages.

  Mortal Kombat X Kombat Pack en nieuwe Kombatants

  Het is weer vrijdag de 13e en Warner Bros Interactive Entertainment heeft details bekendgemaakt voor de nieuwe Mortal Kombat X Kombat Pack.

  Mortal Kombat X krijgt Johnny Cage en Mileena

  Er waren al wat geruchten dat Johnny Cage terug zou keren in Mortal Kombat X, nu is het zeker dat Johnny Cage en Mileena in Mortal Kombat X verschijnen. Amazon heeft namelijk enkele screens gelekt waarop we de personages zien.

  Mortal Kombat X krijgt Johnny Cage als speelbaar personage

  Een nieuw personage voor Mortal Kombat X is bekendgemaakt. Je mag straks met Johnny Cage gaan vechten in de game. Dit nieuws wilde Warner Bros. nog niet bekend maken, maar in een (inmiddels verwijderd) interview met Amerikaanse website Game Crate is dit per ongeluk naar boven gekomen.

  Warner Bros heeft nieuwe free-to-play mobile games aangekondigd

  Warner Bros heeft vijf nieuwe free-to-play mobile games aangekondigd. Voor geen van alle is bekend wanneer ze uit zullen komen, maar we hebben al wat details.

  Mortal Kombat X karakters bevestigd

  De nieuwste Mortal Kombat X trailer onthult een handvol aan nieuwe Mortal Kombat X karakters voor de aankomende vechtgame en plaagt dat de veteraan uit de serie, Mileena, de roster gaat joinen.

  Mortal Kombat X mobile is free-to-play

  Naast dat Mortal Kombat X uitkomt voor PC en consoles, komt de game ook uit voor mobiele apparaten. Deze free-to-play Mortal Kombat X mobile is, net zoals op de andere devices, vanaf 14 april beschikbaar.

  Terugkeer van brutalities in Mortal Kombat X

  Er komen nu ook brutalities in Mortal Kombat X. Deze klassieke finishing move zal een vernederende factor toevoegen, volgens ontwikkelaars bij NetherRealm. Hier werd meer over verteld in een video op het YouTube account van Mortal Kombat Community. Het filmpje zie je hierboven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.