Mortal Kombat X Nieuws

  PS Now update februari 2019 - Goede toevoegingen aan een al gigantische collectie

  PS Now heeft een indrukwekkend grote collectie aan games die gespeeld kunnen worden met een subscription op de dienst. In februari 2019 komen er nog meer titels naar PS Now. Bekijk hier de volledige lijst aan titels die in de PS Now update van februari zitten.

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  PlayStation 4 Hits aangekondigd - Klein prijsje, hoge kwaliteit

  PlayStation 4 Hits is aangekondigd: een aantal oude games die Sony in een nieuw jasje steekt. Voor een ieder die pas net een PlayStation 4 heeft of simpelweg één van deze titels gemist heeft, is dit je kans. Het gaat om meer dan twintig games.

  Mortal Kombat XL PC versie vanaf vandaag verkrijgbaar

  De Mortal Kombat XL PC versie is nu verkrijgbaar, dat heeft Warner Bros. Interactive Entertainment vandaag aangekondigd. Mortal Kombat XL is de volledige Mortal Kombat X game inclusief alle inhoud van de binnenkort te verschijnen Kombat Pack 2.

  Mortal Kombat XL PC komt mogelijk binnenkort toch uit

  Mortal Kombat XL kwam een paar maanden terug al uit voor de Xbox One en de PS4 en een PC versie zou niet komen. Nu blijkt er van twee verschillende bronnen informatie dat er wellicht toch een Mortal Kombat XL PC gaat komen.

  EVO Championship 2016 gaat vandaag van start!

  EVO Championship 2016, het grootste en jaarlijkse terugkerende toernooi voor vechtgames is dit weekend terug. Van 15 tot en met 17 juli zullen de beste spelers van de wereld met elkaar de strijd aan gaan in vechtgames zoals Street Fighter en Super Smash Bros.

  PlayStation Store sales met The Witcher 3, GTA 5 en Mortal Kombat

  Heb je een PlayStation 4 dan ga je een mooie week tegemoet. Deze week zijn er namelijk een heleboel titels in de uitverkoop. Tussen de PlayStation Store Sales zitten een paar aansprekende games met hele hoge kortingen, waaronder GTA 5 en The Witcher 3. Snel checken dus!

  Mortal Kombat X smartphone content wordt uitgebreid

  Mortal Kombat X voor op het kleine scherm krijgt de grootste update ooit. De Mortal Kombat X smartphone content bestaat uit een hoop nieuwe verbeteringen en toevoegingen.

  Mortal Kombat XL release - Meer horror en Alien vs Predator

  Mortal Kombat is een van de bekendste games uit het fighting-genre. Mortal Kombat X, de meest succesvolle game uit de franchise, komt nu met een totaalpakket. De Mortal Kombat XL release is een feit.

  Mortal Kombat X costumes uitgebreid met Medieval Pack

  PlayStation- en Xbox spelers krijgen binnenkort gratis extra Mortal Kombat X costumes. Het Medieval Pack bevat drie nieuwe outfits voor de game. Ook bij de Mortal Kombat XL versie krijg je deze outfits erbij.

  Nieuw Mortal Kombat X costume pack bij XL versie

  De volledige versie van Mortal Kombat X, genaamd XL, krijgt nieuwe kostuums voor bepaalde karakters. Dit Mortal Kombat X costume pack is nog niet aangekondigd door Warner Bros.

  Mortal Kombat XL pre-orders zijn begonnen

  Voor de fans van Mortal Kombat is er goed nieuws, want vanaf vandaag beginnen officieel de Mortal Kombat XL pre-orders. Je kunt de nieuwe versie digitaal pre-orderen voor de Xbox One en de PS4.

  Mortal Kombat XL Edition aangekondigd voor maart

  Heb je Mortal Kombat X nog niet gekocht of gespeeld? Dan biedt de Mortal Kombat XL Edition uitkomst. Behalve Mortal Kombat X bevat deze editie ook alle DLC van de game tot nu toe.

  Mortal Kombat X Kombat Pack 2 characters onthuld

  De Mortal Kombat X Kombat Pack 2 characters zijn onthuld. In dit nieuwe, tweede Kombat Pack zitten onder andere Alien, Leatherface, Triborg en Bo' Rai Cho. Je ziet ze in de trailer in actie.

  Vier nieuwe Mortal Kombat characters aangekondigd

  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vier nieuwe speelbare personages voor de game Mortal Kombat X aangekondigd. De strijders zouden eigenlijk afgelopen nacht tijdens The Game Awards worden aangekondigd, maar de nieuwe Mortal Kombat characters lekten al eerder op de avond uit.

  Nieuw Mortal Kombat X personage wordt onthuld tijdens The Game Awards

  We kunnen binnenkort een nieuw Mortal Kombat X personage verwachten. Deze zal worden onthuld tijdens The Game Awards 2015 aanstaande donderdag.

  Black Label eSports Masters line-up bekend

  De Black Label eSports Masters line-up is bekendgemaakt. Tijdens het Firstlook Festival op 9 tot en met 11 oktober strijden de deelnemers aan Black Label eSports Masters 's avonds tegen elkaar.

  Mortal Kombat X personages uitgebreid met vier nieuwkomers

  Het ziet ernaar uit dat Mortal Kombat-bedenker Ed Boon vier nieuwe Mortal Kombat X personages aan de vechtgame wil toevoegen. Op Twitter hintte hij naar het kwartet aan nieuwe vechters voor de tiende Motal Kombat game.

  Update - Mortal Kombat X Predator DLC voor Xbox One niet te downloaden

  De Predator DLC werd gisteren beschikbaar voor Mortal Kombat X spelers met een Kombat Pack. Maar Xbox One gebruikers kunnen deze DLC nog niet downloaden.

  Mortal Kombat X pack gratis voor alle spelers

  Ter gelegenheid van de lancering van the Predator DLC geven Warner Bros en NetherRealm alle Mortal Kombat X spelers een gratis Mortal Kombat X pack. Dit pack is het Klassic Fatality Pack 1.

  Mortal Kombat X Predator release bekendgemaakt

  De Mortal Kombat X Predator release is bekendgemaakt, als je het Kombat Pack DLC hebt gekocht krijg je deze al op 7 juli. Het karakter is vanaf 14 juli ook los te koop.

  Mortal Kombat X patch voegt nieuwe skins en brutalities toe

  Met de nieuwste Mortal Kombat X patch zijn er Predator en en Carl Weathers skins toegevoegd aan het spel. Ook zijn er nieuwe geheime brutalities die je nu kunt uitvoeren.

  Mortal Kombat X Tanya Bundle onthuld

  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de Mortal Kombat X Tanya Bundle onthuld. Deze nieuwe downloadable content (DLC) brengt de voortvluchtige Edenian, Tanya, als een speelbaar personage en de Klassic Pack 1 met bekende looks voor Kano, Sonya en Liu Kang.

  Mortal Kombat X DLC release voor Tanya bekend

  Ed Boon, de maker van Mortal Kombat, liet onlangs weten dat Tanya snel haar debuut zal maken in Mortal Kombat X. Vandaag tweet hij dat de Mortal Kombat X DLC release 2 juni is voor iedereen met een Kombat Pack. Ze zal vanaf 9 juni los te koop zijn.

  Mortal Kombat X voor PS3 en Xbox 360 mogelijk weer uitgesteld

  Mortal Kombat X kwam in april al uit voor Xbox One, PlayStation 4 en PC, maar we wachten nog steeds op de release van PlayStation 3 en Xbox 360. De game staat gepland voor deze zomer, maar nu blijkt dat het nog weer wat langer kan duren. Mortal Kombat X voor PS3 en Xbox 360 stond eerst gepland voor een gelijktijdige release met de PS4 en Xbox One.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.