Mortal Kombat X Artikelen

  Vijf opmerkelijke fighting game vechters die uit een andere franchise komen

  Soms kom je op een verjaardag iemand tegen die je niet verwacht. Zo'n cool persoon die je kent van al die avonden stappen. De verjaardag wordt meteen een stuk leuker. Hetzelfde gevoel bekruipt je als er een personage uit een andere franchise in een fighting game verschijnt. Wij zetten vijf van deze opmerkelijke fighting game vechters op een rij.

  Top 10 beste fighting games ooit - Deze games delen rake klappen uit

  Ready, set, fight! Met verschillende releases in 2019 gaat het fighting genre weer flink los. Laatst is vechtgame van Bandai Namco Jump Force uitgekomen en Mortal Kombat 11 komt dit jaar ook nog uit. Sinds de jaren ‘90 zijn er al ontzettend veel fighting games uitgebracht. Dit zijn de beste fighting games ooit.

  De 10 Mortal Kombat characters die niet mogen ontbreken in Mortal Kombat 11

  Er zijn al aardig wat vechters bekend voor Mortal Kombat 11. De meeste van hen zijn oude bekenden zoals Scorpion, Sub-Zero en Sonya Blade. Toch missen er nog een hoop klassieke personages. In de lijst hieronder bespreken we de characters die absoluut niet mogen ontbreken in de nieuwe Mortal Kombat.

  Top 10 LHBT personages in games - Wees jezelf!

  In deze top 10 LHBT personages in games bespreken we tien geweldige personages. De seksualiteit van een personage hoeft geen rol te spelen in hoe geweldig een personage kan zijn. Er zijn een aantal goede voorbeelden in games die dit bewijzen. Dit zijn ze!

  De grootste E3 2018 geruchten op een rijtje

  De E3 kriebels hangen weer in de lucht net als de vele E3 2018 geruchten. Welke geruchten zijn het meest interessant en welke geruchten worden waargemaakt dit jaar? Wij zetten ze op een rijtje.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  De top 10 beste ondoden in games - Uit de dood herrezen

  Normaal gesproken is het in games niet goed om dood te gaan. Er zijn een aantal geweldige karakters die het hier niet mee eens zijn. Daarom zetten wij de tien beste ondoden voor je op een rijtje.

  10 E3 2018 games die we graag willen zien

  Er zijn genoeg E3 2018 games waarvan we graag meer willen zien, maar er zijn ook games waarvan niet zeker is of ze überhaupt wel op E3 zullen zijn. Vandaar deze E3 2018 games die nog niet zijn bevestigd, maar die we heel graag aangekondigd zien!

  Top 10 VR games die een aanwinst zouden zijn

  De aanstormende trein die VR heet wijkt nergens voor uit. Alleen maar meer games worden gegrepen en krijgen een Virtual Reality versie. Maar welke titels zouden we graag in VR willen zien? Je leest het in deze top 10 VR games special!

  10 toffe en enge Koninginnen in games en films - Gefeliciteerd Beatrix!

  Hoera! Vandaag heeft prinses Beatrix de prachtige leeftijd van 80 bereikt. De ex-koningin heeft het stokje inmiddels overgedragen aan haar zoon, gelukkig maar! Want voor hetzelfde geld hadden we nu één van deze koninginnen over ons land laten heersen! Dit zijn de leukste, grappigste en ergste koninginnen in games en films

  Top 10 games om je heerlijk op af te reageren

  Je kent het wel. Het staat 2-2 in een potje FIFA, jij hebt achttien schoten en je tegenstander heeft er twee. En van overmaat tot ramp maakt je tegenstander in de laatste minuut de winnende. Dan is het tijd voor deze top 10 games om je heerlijk op af te reageren!

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  10 goedkope Xbox One games voor onder de kerstboom

  Kerst komt steeds dichterbij en er moeten wel cadeautjes onder de boom komen. Daarom hebben wij een lijstje voor je gemaakt van 10 goedkope Xbox One games die je op je verlanglijstje kunt zetten.

  Mortal Kombat XL PC Review - Het komplete pakket

  NetherRealm Studios verblijdt PC gamers met het volledige pakket van Mortal Kombat X. Bij aanschaf krijg je alle DLC van Mortal Kombat X. Wil jij weten of de gehele verzameling wat voor jou is? Check dan onze Mortal Kombat XL PC Review.

  Mortal Kombat XL Review - Compleet pakket voor nieuwkomers

  Bijna één jaar na de lancering van Mortal Kombat X, komt ontwikkelaar NetherRealm Studios met een totaalpakket in de vorm van Mortal Kombat XL. Als je dus nog niet aan Mortal Kombat X bent toegekomen, dan is dit het moment om in te stappen. Te beginnen met het lezen van de Mortal Kombat XL review.

  Top 5 beste sterfscenes in games!

  Sinds het bestaan van geweldadige games zijn er ook gruwelijke sterfgevallen. Een hoop bloed, ingewanden, pijnlijke martelingen en ongemakkelijke situaties zorgen voor dat er tal van absurde sterfscenes in games zijn. Wij keken naar de beste sterfscenes in games!

  Top 5 beste fighting game storylines!

  Er werd onlangs bekendgemaakt dat er in Street Fighter 5 een verhaalmodus wordt toegevoegd. Daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Wij vonden het een goed moment om eens in de fighting game storylines van games door de jaren heen te kijken.

  De top 10 beste games van 2015 volgens Theo Weber

  Theo zit al jaren in de redactie en wat zijn we blij met hem! De beste man is nooit te beroerd om een special uit de mouw te schudden. Bovendien kan die ziek goed gamen. Eerder dit jaar versloeg die gewoon even pro spelers in Street Fighter V. Hoppa, alsof het niets is. Dit is de top 10 beste games van 2015 volgens Theo!

  Top 6 beste onthullingen tijdens The Game Awards 2015

  Afgelopen nacht was het weer tijd voor The Game Awards 2015. Naast dat er bekend werd gemaakt wat nu de beste games van 2015 zijn geworden, waren er ook een hoop aankondigingen en andere nieuwtjes rondom games.

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  De vijf vetste Mortal Kombat X Fatalities op tv

  In Mortal Kombat X kun je je tegenstander, mits je wint, op een gruwelijke wijze finishen. De game zit dan ook boordevol met Fatalities en dergelijke, maar die zijn niet allemaal heel nieuw. Een aantal is namelijk al op de buis voorbij gekomen. Wij zetten de vijf vetste Mortal Kombat X Fatalities op tv voor je op een rijtje.

  Deelnemers XGN voorronde van Mortal Kombat X toernooi zijn bekend!

  Het is bekend wie de XGN Kombat Kard winnaars zijn en op donderdag 21 mei meedoen aan de voorrondes van het Mortal Kombat X toernooi hier op het XGN kantoor in hartje Amsterdam. Uit alle inzendingen hebben we de beste kontenschoppers geselecteerd, dus check snel of jij erbij zit!

  Mortal Kombat X gaat mainstream - Dat doet pijn!

  Vechtspellen zoals Street Fighter, Tekken en Mortal Kombat hebben vaak een specifieke en uitgebreide fanbase. Mensen die vanaf het eerste uur helemaal gek zijn op de manier van vechten en de stijl van het spel. NetherRealm probeert nu nieuwe zielen te winnen door Mortal Kombat X mainstream te laten gaan.

  Mortal Kombat X multiplayer details - Een overzicht van alle mogelijkheden

  Mortal Kombat X ligt intussen al even in de schappen en er worden volop schedels ingeslagen. NetherRealms game heeft een heel aantal singleplayer mogelijkheden, maar biedt ook een aantal multiplayer modi. En die gaan we hier uitgebreid onder de loep nemen.

  Mortal Kombat X Review - Zeker geen Flawless Victory

  Mortal Kombat X is eindelijk in de schappen beland. Na dik vijf jaar wachten op het vervolg op de in 2011 uitgekomen reboot mogen we ervaren waar NetherRealm naartoe wil met de franchise. Wij keren in deze Mortal Kombat X review de game binnenste buiten en vertellen je de bloederige details!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.