Mortal Kombat: Komplete Edition

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur & vechten

  Gemaakt door Warner Bros. Interactive & NetherRealm Studios en uitgegeven door NetherRealm Studios

  Mortal Kombat: Komplete Edition Nieuws

  Ed Boon teast een nieuwe Mortal Kombat?

  Ed Boon, de man achter Mortal Kombat, is al tijdenlang bezig met het versturen van cryptische berichten op Twitter. Nu heeft de beste man een plaatje online gezet waar de letters MK X zijn te lezen. Dit lijkt een hint te zijn naar het tiende deel in de Mortal Kombat-serie.

  'Klassieke Mortal Kombat-games niet naar Wii U'

  De drie klassieke Mortal Kombat-games uit de jaren negentig zullen niet verschijnen voor de Wii U Virtual Console-dienst. Dat heeft Ed Boon, medebedenker van de vechtfranchise die sinds 1992 bestaat, op Twitter gezegd.

  Bekijk hier de nieuwste Steam Deals

  Hoewel 2013 voorbij is, gaan de Steam Deals nog even vrolijk verder. Ook vandaag staan er weer negen games fors in de aanbieding.

  HD remake van Mortal Kombat Shaolin Monks

  De geestelijk vader van de Mortal Kombat series, Ed Boon, heeft via Twitter laten weten dat er een HD remake van Mortal Kombat Shaolin Monks zal komen. Voor welke platformen de game wel zal verschijnen, is nog niet bekend.

  Mortal Kombat Komplete Edition komt naar de PC

  PC-gamers, weten jullie nog die goede ouwe tijden dat je je maatje verrot kon slaan in Mortal Kombat 3? Binnenkort kan dat weer! Mortal Kombat, de reboot die meer dan twee jaar terug al op de PlayStation 3 en Xbox 360 is verschenen, komt binnenkort namelijk naar de PC.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.