Mortal Kombat HD Arcade Kollection

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door NetherRealm Studios & Other Ocean Interactive en uitgegeven door Warner Bros. Interactive

  6.5

  Mortal Kombat HD Arcade Kollection Artikelen

  De 10 Mortal Kombat characters die niet mogen ontbreken in Mortal Kombat 11

  Er zijn al aardig wat vechters bekend voor Mortal Kombat 11. De meeste van hen zijn oude bekenden zoals Scorpion, Sub-Zero en Sonya Blade. Toch missen er nog een hoop klassieke personages. In de lijst hieronder bespreken we de characters die absoluut niet mogen ontbreken in de nieuwe Mortal Kombat.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Top 5 verboden games - Veel seks, geweld of bloed

  De Turkse autoriteiten willen mogelijk Minecraft verbieden. Vrij bizar nieuws natuurlijk, maar hiermee zou Minecraft niet het eerst spel zijn dat mogelijk wordt verboden. Lees in deze special de top 5 verboden games. Gelukkig niet in Nederland, maar elders in de wereld gaat het er soms heftig aan toe!

  Top 10 beste aankomende gamefilms

  Games worden tegenwoordig steeds mooier en lijken steeds meer op films. Er worden een hoop gameseries speciaal verfilmd om ook filmliefhebbers aan te spreken. Er staan er best een hoop op de agenda, dus vroegen we in de poll op welke gamefilms jullie zitten te wachten. Hier de top 10!

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  Mortal Kombat HD Arcade Kollection Nieuws

  Mortal Kombat krijgt nieuwe live-action serie

  Mortal Kombat krijgt een nieuwe live-action serie. Dat heeft uitgever Warner Bros. aangekondigd. De serie wordt ontwikkeld door Blue Ribbon Content, een nieuwe digitale productiestudio van de uitgever.

  Mortal Kombat mogelijk terug van weggeweest

  Een vervolg op Mortal Kombat is mogelijk in de maak. Op het forum van Reddit verschijnt een poster met daarop een rib zichtbaar en onderin een tekst dat luidt: wie is de volgende? Ook is het logo van de eerste Mortal Kombat game te zien.

  'Klassieke Mortal Kombat-games niet naar Wii U'

  De drie klassieke Mortal Kombat-games uit de jaren negentig zullen niet verschijnen voor de Wii U Virtual Console-dienst. Dat heeft Ed Boon, medebedenker van de vechtfranchise die sinds 1992 bestaat, op Twitter gezegd.

  Diversiteit in nieuwe Xbox Deal of the Week

  Ja ja, het is weer tijd voor een nieuwe Xbox Deal of the Week, met deze week heel wat diversiteit. Zo kun je aan de gang met Prince of Persia of gewoon lekker een potje knallen.

  Mortal Kombat Arcade Kollection nu op PSN

  Na meerdere vertragingen is Mortal Kombat HD Arcade Kollection, een verzameling van de eerste drie Mortal Kombat-games, nu ook op het PlayStation Network van de PlayStation 3 verschenen. Dit laat de Europese PlayStation Blog weten.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.