Mirror's Edge Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met slechts enkele aanbiedingen

  Mensen die hadden gehoopt op weer een flinke stroom aan kortingen in de Xbox Live Deals with Gold komen deze week bedrogen uit. In de aankondiging van de acties op de blog van Larry 'Major Nelson' Hryb is te lezen dat het aanbod schaars is.

  PS Now games voor maart 2019 bekendgemaakt met 12 nieuwe titels

  De streamingdienst van PlayStation heeft al een indrukwekkend groot aanbod aan games, met grote titels als Red Dead Redemption. In maart 2019 zal deze bibliotheek worden aangevuld met 12 nieuwe PS Now games van de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation 2.

  Meer Xbox 360 klassiekers binnenkort Xbox One X enhanced

  Microsoft heeft laten weten dat er nog drie Xbox 360 games naar de Xbox One X zullen komen, namelijk Skate 3, Mirror's Edge en Gears of War 3. Deze titels zullen worden toegevoegd aan de intussen al enorme lijst Xbox One X enhanced games.

  Dit nieuwe Mirror's Edge speedrun-record is bizar

  Je hebt er vast wel eens van gehoord, speedruns. Maar wat zijn het nou eigenlijk? Bij een speedrun probeer je de gehele game uit te spelen binnen een zo snel mogelijke tijd, om zo te proberen het record te verbreken. Het record voor de snelste Mirror's Edge speedrun is laatst verbroken, en niet zo'n klein beetje ook.

  Dying Light mod maakt openingslevel Mirror's Edge na

  Er is een nieuwe Dying Light mod opgedoken waarin spelers aan de slag kunnen met het openingslevel van Mirror's Edge. Dit level is namelijk helemaal nagemaakt in de game Dying Light, compleet met de typische accentkleuren uit Mirror's Edge.

  Mirror's Edge stripboeken onthullen achtergrond Faith

  Heldin Faith, de protagonist van Mirror´s Edge en het aankomende Mirror´s Edge: Catalyst, krijgt een achtergrondverhaal in stripvorm. De Mirror's Edge stripboeken zullen worden uitgegeven door EA en Dark Horse Comics.

  Electronic Arts deelt gratis PlayStation games uit

  Tijdens Sony's PlayStation Experience kwam Peter Moore van Electronic Arts op het podium met een hele mooie aankondiging. Zo geeft EA voor ieder PlayStation platform een game weg tijdens de lengte van het evenement.

  Schrijver Mirror's Edge niet terug voor vervolg

  De schrijver van het eerste deel van Mirror's Edge, Rhianna Pratchett, zal niet terugkomen voor het tweede deel van de serie. Pratchett liet dit zelf weten aan de fans van het spel via Twitter. Het is nog niet bekend wie haar plaats zal innemen.

  Nieuwe Humble Bundle loopt als een trein

  Vanmorgen berichtten wij over een nieuwe Humble Bundle die volledig in het teken staat van Electronic Arts. Deze bundel doet het beter dan ooit, want binnen een dag weet het meer te verkopen dan alle vorige bundels.

  Nieuwe Humble Bundle vol met EA-games

  Als je acht AAA-games van Electronic Arts wilt hebben moet je bij Humble Bundle zijn. Het pakket staat namelijk geheel in het teken van Electronic Arts.

  Nieuwe Steam Summer Sale aanbiedingen

  Het is weer 19:00 uur geweest, oftewel tijd voor de nieuwe aanbiedingen van Steam. Wij laten jullie weten welke aanbiedingen er voor vandaag zijn, de aanbiedingen van gister die nog gelden, de flash aanbiedingen en de aanbieding die is gekozen door de community.

  Mirror's Edge 2 zo goed als bevestigd

  Nadat Mirror's Edge 2 al op de websites van verschillende winkelketens is verschenen, is het vervolg op Mirror's Edge nu ook op EA's eigen website opgedoken.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.