Mirror's Edge Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Top 10 sterke vrouwen in games

  In games hebben mannen natuurlijk nog altijd de overhand. Het principe dat de man een vrouw moet gaan ophalen bij één of andere enge eindbaas is nog altijd een veel voorkomend verhaal. Toch zijn er een hoop sterke vrouwen in games, die zelf van aanpakken weten. Dit is de top 10 sterke vrouwen in games.

  De top 5 beste parkour games - Free running op z'n best

  Mirror's Edge 2 is aangekondigd, een game vol met parkour mogelijkheden. Tijd om te kijken welke games free running mogelijkheden hebben. Maar wat zijn nou de beste top 5 parkour games? Wij zetten de top 5 beste parkour games op een rij!

  Top 10 hilarische game covers - Foutjes in de titel!

  Het was een vervelende taak, maar iemand moest het doen. Video stagiair Niels heeft flink wat uren in Photoshop gestoken om voor jullie de top 10 hilarische game covers te Photoshoppen tot deze vette game covers.

  Top 10 meest wrede anti-piraterij methodes

  Yarrr! Piraterij is al vanaf dat gamen net uit de luiers kwam iets waar ontwikkelaars en uitgevers mee worstelen. Veel boekaniers hebben de online zeeën getrotseerd en games geprobeerd gratis illegaal te spelen, en ze stuitten op een aantal wrede methodes om ze te stoppen. Dit is de Top 10 meest wrede Anti-Piraterij methodes!

  XCOM Enemy Unknown - Steam Sale Tip van de Dag

  Het is alweer dag zeven van de Steam Holiday Sale! Tijd dus voor de kerst Steam Sale Tip van de dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de aanbieding: XCOM Enemy Unknown!

  Mirror's Edge Review

  Toen Electronic Arts en DICE het spel Mirror's Edge voor het eerst toonden, werd er gesproken over een revolutie in het first-person genre. Maar kan Mirror's Edge daadwerkelijk aan alle verwachtingen voldoen?

  Mirror's Edge Preview

  Mirror’s Edge heeft sinds zijn aankondiging de aandacht van veel mensen getrokken. Vooral de typerende omgevingen en de non-shooter elementen zijn de veel geprezen eigenschappen van de game, maar kunnen deze twee elementen het geheel staande houden?

  Mirror's Edge Preview

  Door de afgelopen jaren heen is de markt voor first person shooters enorm gegroeid. Het is dan ook zo dat steeds meer ontwikelaars moeite hebben met het komen van een vernieuwend concept dat de gamers aanspreekt. Het is dan ook hoog de tijd voor een game die goed gebruikt maakt van vernieuwing in het first person genre, doet Mirror's Egde dit?

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.