Mirror's Edge Catalyst Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold geeft korting op Anthem en Mirror's Edge Catalyst

  Larry 'Major Nelson' Hryb heeft de nieuwste Xbox Live Deals with Gold bekendgemaakt op zijn blog. Hoewel het aanbod in deze specifieke sale niet heel groot is, krijg je korting op Anthem en Mirror’s Edge Catalyst. De deals zijn voor mensen met Xbox Live Gold abonnement.

  Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt

  Summer Games Done Quick is een event waar speedrunners zo snel mogelijk games proberen uit te spelen. Dit jaarlijkse event heeft nu zijn Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt met onder meer NieR Automata.

  Mirror's Edge tv-serie rechten door Endemol gekocht

  Het lijkt erop dat we een Mirror's Edge tv-serie gaan krijgen. Endemol Shine Studios heeft namelijk de rechten van de game gekocht. Of we Faith binnenkort al zien schitteren, is niet bekend, want een eventuele releasedatum is niet gegeven.

  Mirror's Edge Catalyst release uitgesteld

  Eigenlijk zou de nieuwe Mirror's Edge vanaf 24 mei in de winkels liggen. Die datum gaat ontwikkelaar DICE niet meer halen. De Mirror's Edge Catalyst release is twee weken doorgeschoven.

  Mirror's Edge Catalyst PC specificaties zijn bekendgemaakt

  Free runnen en mee gaan met de flow van de game, het kan volgende maand met de nieuwe Mirror's Edge. Mocht je de game op de PC willen halen, maar niet zeker zijn of jouw dekstop dit aan kan? Bekijk dan snel deze Mirror's Edge Catalyst PC specificaties.

  Mirror's Edge Catalyst skill tree brengt gemengde reacties

  Deze week verliep het embargo van Mirror's Edge Catalyst demo en de reacties op de Mirror's Edge Catalyst skill tree zijn zeker niet alleen maar positief.

  Mirror's Edge Catalyst gameplay uitgelegd

  Mirror's Edge is een speeltuin voor volwassenen. Het nieuwe deel uit de serie zal lijken op Assassin's Creed met de snelheid van een racewagen. Wat de Mirror's Edge Catalyst gameplay zo uniek maakt vind je hier!

  Mirror's Edge Catalyst beta komt binnenkort uit

  Op korte termijn komt er een Mirror's Edge Catalyst beta uit. Je kan je nu alvast inschrijven voor de beta. Ook is er een nieuwe trailer van de game uitgebracht.

  Mirror's Edge Catalyst release uitgesteld tot mei 2016

  De Mirror's Edge Catalyst release is door DICE drie maanden uitgesteld. De game zou oorspronkelijk op 23 februari verschijnen, maar nu blijkt dat de deadline niet wordt gehaald. De nieuwe releasedatum staat nu op 24 mei 2016.

  Mirror's Edge Catalyst soundtrack weer verzorgd door Solar Fields

  Een van de meeste memorabele aspecten van Mirror's Edge, is de elektronische synthesizer soundtrack van de game. De muziek werd geproduceerd door Solar Fields, een Zweedse artiest. Zojuist is door EA bevestigd dat hij ook de Mirror's Edge Catalyst Soundtrack gaat verzorgen.

  Mirror's Edge Catalyst gameplay trailer getoond op gamescom

  Tijdens de persconferentie van EA op gamescom werd een nieuwe Mirror's Edge Catalyst gameplay trailer getoond. De demo van de parkourgame (hierboven te zien) toonde niet alleen heldin Faiths vaardigheden, maar ook enkele details uit het verhaal.

  Korte Mirror's Edge Catalyst teaser getoond - Morgen meer

  Electronic Arts zal op gamescom meer tonen van de nieuwe Mirror's Edge. Nu is er alvast een korte Mirror's Edge Catalyst teaser online gezet om ons warm te maken.

  Mirror's Edge Catalyst gameplay bevat geen vuurwapens

  Hoewel de eerste Mirror's Edge game wel vuurwapens en het schieten ermee had, zal dat in dit nieuwe deel niet meer terugkomen. Er zijn geen enkele vuurwapens meer te gebruiken in de Mirror's Edge Catalyst gameplay.

  Mirror's Edge Catalyst release aangekondigd

  De Mirror's Edge Catalyst release is bekend. Het spel zal volgend jaar uitkomen op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game biedt meer vrijheid dan ooit.

  EA E3 2015 line-up - Met Star Wars Battlefront en Mirror's Edge

  Volgende week barst de E3 los. Vrijwel alle uitgevers uit de game-industrie zijn aanwezig, waaronder ook Electronic Arts. Nu is de EA E3 2015 line-up voor de show bekend.

  Mirror's Edge stripboeken onthullen achtergrond Faith

  Heldin Faith, de protagonist van Mirror´s Edge en het aankomende Mirror´s Edge: Catalyst, krijgt een achtergrondverhaal in stripvorm. De Mirror's Edge stripboeken zullen worden uitgegeven door EA en Dark Horse Comics.

  Mirror's Edge Catalyst is bevestigd voor een E3 2015 onthulling

  EA heeft officieel bekend gemaakt dat Mirror's Edge Catalyst de titel wordt voor hun nieuwe game. Ook liet ze ons weten dat we een spectaculaire onthulling van de game tijdens de E3 mogen verwachten.

  Mirror's Edge 2 release en Need for Speed release bekend

  Dat er een tweede deel kwam op Mirror's Edge was al langer duidelijk maar nu is de Mirror's Edge 2 release in de eerste maanden van 2016 zal zijn. Naast de release van Mirror's Edge 2 werd ook de Need for Speed release bekend, namelijk aan het eind van 2015.

  EA E3 persconferentie is op 15 juni 2015

  De EA E3 persconferentie vindt plaats voordat de E3 van start gaat op 15 juni. Mogelijk wordt er een nieuwe IP van ontwikkelaar Criterion onthuld.

  Mirror's Edge 2 en Mass Effect 4 release voor eind maart 2016?

  De Mirror's Edge 2 release en de Mass Effect 4 release zullen waarschijnlijk voor eind maart 2016 zijn. Dit voorspelt Michael Pachter, analist van de game-industrie, in een onderzoek.

  Mirror's Edge 2 zal first-person gevechten 'herdefiniëren'

  Mirror's Edge 2 gaat zich nog meer focussen op first-person gevechten dan zijn voorganger. Dat laat Karl Magnus Troedsson, algemeen manager bij ontwikkelaar DICE, weten aan CVG.

  Nieuwe Mirror's Edge aanwezig op de E3?

  Het lijkt erop dat we inderdaad een nieuwe Mirror's Edge op de E3 te zien krijgen. Op de officiële Facebook-pagina van de game is althans conept-art te zien.

  'EA toont op de E3 nieuwe Mirror's Edge en game van Criterion'

  Electronic Arts laat volgende week op de E3 onder meer Mirror's Edge 2 en een nieuwe game van Criterion zien. Dat meldt het uitzendschema van Spike TV althans op GameTrailers.

  Schrijver Mirror's Edge niet terug voor vervolg

  De schrijver van het eerste deel van Mirror's Edge, Rhianna Pratchett, zal niet terugkomen voor het tweede deel van de serie. Pratchett liet dit zelf weten aan de fans van het spel via Twitter. Het is nog niet bekend wie haar plaats zal innemen.

  DICE: 'Mirror's Edge 2 wilden we altijd al'

  Na jaren wachten lijkt het einde eindelijk in zicht. DICE werkt namelijk ‘officieel’ aan Mirror’s Edge 2. Maar de studio laat weten altijd aan de serie gedacht te hebben.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.