Mirror's Edge Catalyst Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Wat vinden jullie de beste art direction in game graphics? [poll]

  Games als Forza Motorsport 7 en Assassin’s Creed Origins blazen ons weg met de grafische pracht en praal. Ze ondersteunen 4K-resolutie, hebben realistische shaders en lichteffecten. Toch zijn ook veel games mooi simpelweg vanwege een uniek sausje. Wat vinden jullie de beste art direction in game graphics?

  Top 5 first person games met goede combat

  Third person games waar je heerlijk klappen uit kan delen zijn er zeker! Toch lijkt het voor ontwikkelaars lastig first person games met goede combat te maken. Wil je niet oneindig blijven meppen met je wapenkolf of juist met één knop iemands nek omdraaien, dan blijft er een handjevol games over. Hier zijn vijf manieren hoe het wel moet!

  De 5 tofste EA Access games - Aan de slag met toffe titels!

  Al sinds 2014 heb je op de Xbox One toegang tot EA Access. Voor 3,99 euro per maand krijg je een aantal extra's voor EA games en kun je in The Vault een aantal EA games spelen. Wij zetten de 5 tofste games in The Vault voor je op een rijtje!

  Top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma

  Ook 2016 is weer een goed jaar geweest voor de fanatieke gamer onder ons. Van razendsnelle shooters tot meeslepende Role-playing games, je hoefde je dit jaar niet te vervelen. Ook de redacteuren hebben genoeg uren gemaakt dit jaar. Dit de top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma!

  De top 10 beste games van 2016 volgens Laura de Fluiter

  Wie zegt dat vrouwen niet kunnen gamen? Of wie zegt dat vrouwen alleen maar van casual games houden? Onzin natuurlijk! Onze Laura is een gamer in hart en nieren, zo blijkt wel uit de top 10 beste games van 2016 volgens haar!

  De top 10 mooiste screenshots 2016 - Interactieve kunst

  Elk jaar worden de games aanzienlijk mooier. Er wordt meer tijd gestoken in artwork en de mogelijkheden worden ieder jaar beter, dat geldt dus ook voor 2016. Check hier de 10 mooiste screenshots 2016!

  XGN Game Awards 2016 - De nominaties per categorie

  Het is bijna weer zover, de jaarlijkse XGN Game Awards. Tijdens de XGN Game Awards 2016 is het, net als voorgaande jaren, mogelijk om te stemmen op jouw favoriete game van dit jaar. Stemmen geeft de game niet alleen meer aandacht, maar je kunt er zelf ook nog leuke prijzen mee winnen.

  Top 10 Xbox Summer sale deals - Deals voor Xbox One en 360

  De Xbox Summer Sale, officieel de Xbox Ultimate Game Sale, is een paar dagen terug van start gegaan. Meer dan 250 Xbox One en Xbox 360 titels zijn in de uitverkoop. De kortingen kunnen oplopen tot 75%. Wij hebben een lijst samengesteld van 10 titels die je volgens ons niet mag laten liggen.

  Battlefield 1 gameplay en win Uncharted goodies! - Q&A Tuesday

  In deze nieuwe aflevering van Q&A Tuesday bespreken we onze Battlefield 1 gameplay verwachtingen, hoe het verder gaat met Mario na de beloofde make-over en geven we een aantal Uncharted goodies weg!

  Mirrors Edge Catalyst Review - Ren als een malle over de daken!

  In 2008 kwam DICE met Mirror's Edge. De game werd erg goed ontvangen en liet veel gamers hopen op een vervolg. Nu is het dan eindelijk zover: we kunnen opnieuw over de daken rennen en de rebel uithangen. Of deze game net zo hoog van de toren blaast als zijn voorganger lees je in de Mirrors Edge Catalyst Review.

  Top 5 Vakantiespelletjes - 5 games die je deze zomer bezighouden

  De zomer komt er aan. Mooi weer, BBQ's in het park en zo veel festivals dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar heb jij liever een controller in je handen in plaats van een cocktail? Dan hebben wij speciaal voor jou de top 5 vakantiespelletjes om jouw zomerdagen mee door te komen!

  Wallpaper Pick juni met Mirror's Edge en Warcraft

  Nog even volhouden en dan begint de zomervakantie! Tenzij je gewoon moet werken natuurlijk... Gelukkig kun je dan je leven alsnog een beetje opvrolijken met een nieuwe achtergrond voor je bureaublad. Kies hier een gloednieuwe in de Wallpaper Pick juni!

  Mirror's Edge Catalyst beta Preview - Slechts één misstap is genoeg

  Mirror’s Edge, een first person freerunning game gooide in 2008 hoge ogen. Acht jaar na dato is de serie terug en hebben de Zweedse ontwikkelaars bij DICE zich druk bezig gehouden met het vervolg: Mirror’s Edge Catalyst, die je nu alvast kunt testen als je één van de gelukkigen bent die tot de Mirror's Edge Catalyst beta is toegelaten.

  Top 8 beste game releases in mei 2016

  Volgende maand barst het los met titels waar je waarschijnlijk al een lange tijd naar uitgekeken hebt. Wij hebben vorige week gevraagd welke game boven aan jullie lijstjes staat en dit is de uitslag! Dit zijn volgens jullie de top 8 beste game releases in mei 2016.

  Naar welke game release in mei kijk jij het meest uit? [poll]

  Er zijn van die maanden waarbij je overstelpt wordt met stapels aan triple A titels. Volgende maand wordt ook zo'n periode, waarbij voor elke soort gamer wel een interessant spel uitkomt. Op welke game release in mei kan jij echt niet wachten?

  Top 10 sterke vrouwen in games

  In games hebben mannen natuurlijk nog altijd de overhand. Het principe dat de man een vrouw moet gaan ophalen bij één of andere enge eindbaas is nog altijd een veel voorkomend verhaal. Toch zijn er een hoop sterke vrouwen in games, die zelf van aanpakken weten. Dit is de top 10 sterke vrouwen in games.

  Nieuwe Mirror's Edge Catalyst details - Alles wat we weten

  Na ons avontuur hebben we een aantal nieuwe Mirror's Edge Catalyst details voor jullie. We hebben nieuwe details over het verhaal, een ondersteunende comic en de Collector's Edition. Lees snel verder voor alle sappige details!

  10 games op gamescom voor 2016 - Houd ze in de gaten!

  2015 wordt afgesloten met een heleboel mooie games. Maar in 2016 wordt het er zeker niet minder op. Op gamescom zagen we tal van titels die volgend jaar pas komen. Deze 10 games moet je in de gaten houden!

  Top 5 beste gamescom games - Deze mag je niet missen

  Tijdens gamescom worden tal van nieuwe spellen getoond. Ook dit jaar konden honderdduizenden gamers in Keulen aan de slag met toffe games. Wij zetten de 5 beste gamescom games van dit jaar op een rijtje.

  Top 5 opvallende EA-momenten op gamescom 2015

  EA gaf vandaag een persconferentie op gamescom en liet daar heel wat zien. Soms waren de verrassingen ver te zoeken, maar andere onderdelen van EA’s presentatie kwamen onverwacht en sprongen er daardoor uit. Die momenten hebben we verzameld in deze top 5 opvallende EA-momenten op gamescom 2015!

  10 gamescom trailers die je gezien moet hebben

  Tijdens gamescom wordt je overdonderd door trailers. De ene ontwikkelaar na de ander zet er soms zelfs meerdere per game online. Om het overzicht te behouden hebben wij 10 gamescom trailers op een rijtje gezet die niet mag missen!

  De beste gamescom 2015 persconferentie - Jullie voorspelling

  Volgende week barst gamescom los. Dat betekent niet alleen veel games spelen, maar ook kijken naar wat ontwikkelaars te bieden hebben. Vier bedrijven zullen in Keulen een persconferentie geven en via onze poll hebben jullie voorspeld wat de beste gamescom 2015 persconferentie wordt!

  EA gamescom 2015 persconferentie - Wat kunnen we verwachten?

  Net als veel andere uitgevers staat ook EA dit jaar op gamescom. Het bedrijf houdt op woensdag 5 augustus een persconferentie in de Koelnmesse, waarbij diverse games de revue zullen passeren. Dit verwachten wij te zien op de EA gamescom 2015 persconferentie!

  Waarom moeten veel games in 2015 een open wereld hebben?

  Mirror’s Edge, Metal Gear Solid en zelfs Ghost Recon; drie beroemde gameseries die enorm van elkaar verschillen. Toch hebben ze allemaal een ding gemeen, dat inmiddels op een trend begint te lijken: iedere game wil tegenwoordig een open wereld hebben, terwijl dat helemaal niet nodig is.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.