Mirror's Edge Catalyst

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door DICE en uitgegeven door Electronic Arts

  8.5

  Mirror's Edge Catalyst Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Wat vinden jullie de beste art direction in game graphics? [poll]

  Games als Forza Motorsport 7 en Assassin’s Creed Origins blazen ons weg met de grafische pracht en praal. Ze ondersteunen 4K-resolutie, hebben realistische shaders en lichteffecten. Toch zijn ook veel games mooi simpelweg vanwege een uniek sausje. Wat vinden jullie de beste art direction in game graphics?

  Top 5 first person games met goede combat

  Third person games waar je heerlijk klappen uit kan delen zijn er zeker! Toch lijkt het voor ontwikkelaars lastig first person games met goede combat te maken. Wil je niet oneindig blijven meppen met je wapenkolf of juist met één knop iemands nek omdraaien, dan blijft er een handjevol games over. Hier zijn vijf manieren hoe het wel moet!

  De 5 tofste EA Access games - Aan de slag met toffe titels!

  Al sinds 2014 heb je op de Xbox One toegang tot EA Access. Voor 3,99 euro per maand krijg je een aantal extra's voor EA games en kun je in The Vault een aantal EA games spelen. Wij zetten de 5 tofste games in The Vault voor je op een rijtje!

  Top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma

  Ook 2016 is weer een goed jaar geweest voor de fanatieke gamer onder ons. Van razendsnelle shooters tot meeslepende Role-playing games, je hoefde je dit jaar niet te vervelen. Ook de redacteuren hebben genoeg uren gemaakt dit jaar. Dit de top 10 beste games van 2016 volgens Stefan Stuursma!

  Mirror's Edge Catalyst Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold geeft korting op Anthem en Mirror's Edge Catalyst

  Larry 'Major Nelson' Hryb heeft de nieuwste Xbox Live Deals with Gold bekendgemaakt op zijn blog. Hoewel het aanbod in deze specifieke sale niet heel groot is, krijg je korting op Anthem en Mirror’s Edge Catalyst. De deals zijn voor mensen met Xbox Live Gold abonnement.

  Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt

  Summer Games Done Quick is een event waar speedrunners zo snel mogelijk games proberen uit te spelen. Dit jaarlijkse event heeft nu zijn Summer Games Done Quick line-up bekendgemaakt met onder meer NieR Automata.

  Mirror's Edge tv-serie rechten door Endemol gekocht

  Het lijkt erop dat we een Mirror's Edge tv-serie gaan krijgen. Endemol Shine Studios heeft namelijk de rechten van de game gekocht. Of we Faith binnenkort al zien schitteren, is niet bekend, want een eventuele releasedatum is niet gegeven.

  Mirror's Edge Catalyst release uitgesteld

  Eigenlijk zou de nieuwe Mirror's Edge vanaf 24 mei in de winkels liggen. Die datum gaat ontwikkelaar DICE niet meer halen. De Mirror's Edge Catalyst release is twee weken doorgeschoven.

  Mirror's Edge Catalyst PC specificaties zijn bekendgemaakt

  Free runnen en mee gaan met de flow van de game, het kan volgende maand met de nieuwe Mirror's Edge. Mocht je de game op de PC willen halen, maar niet zeker zijn of jouw dekstop dit aan kan? Bekijk dan snel deze Mirror's Edge Catalyst PC specificaties.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.