Mini Ninjas Artikelen

  PlayStation Store Update - 1 februari

  Het is weer woensdag en dat betekent dat we weer tonnen aan nieuwe content kunnen verwachten in de PlayStation Store. Met het weekend in aantocht doe je er goed aan om alvast wat game-voer in te slaan.

  Mini Ninjas Review

  In Mini Ninjas pakken kleine helden het groots aan. Met grappige personages en kleurrijke omgevingen probeert IO Interactive te bewijzen dat een Ninja-game geen bloed hoeft te bevatten om leuk te zijn. Eerder was er al de recensie van de Wii versie, en nu worden de PS3 en 360 versies onder de loep genomen.

  Mini Ninjas Review

  Het idee van Mini Ninjas is ontstaan uit de wens van ontwikkelaar IO Interactive om een game te ontwikkelen die ouders samen met hun kinderen kunnen spelen. Dus verwacht geen Ninja Gaiden-achtige game. Maar wat kunnen we wel verwachten van deze actiegame?

  Mini Ninjas Preview

  In Mini Ninjas kunnen we aan de slag met kleine gevaarlijke ninjas. Maar wat kunnen we nog meer van deze game verwachten? Gaat deze titel net zo leuk en schattig worden als de hoofdpersonen?

  Mini Ninjas Nieuws

  Square Enix uitverkoop - Deus Ex, Hitman en meer

  De Steam Summer Sale mag dan wel afgelopen zijn, maar de Square Enix uitverkoop nog niet. Er zijn verschillende games goedkoop te verkrijgen via de Square Enix Store.

  Square Enix Humble Bundle vandaag uit

  Een nieuwe Humble Bundle met daarin Square Enix spellen is sinds vandaag te downloaden. Spelers kunnen zelf bepalen hoeveel ze willen uitgeven voor de Humble Bundle. Tevens kunnen ze bepalen of een hoeveelheid van het bedrag naar goede doelen gaat, en zo ja, welke goede doelen.

  Actie en avontuur in nieuwe Deal of the Week

  Beter laat dan nooit volgt hier de Deal of the Week. Deze week staat vooral in het teken van actie en avontuur. Maar ook is er een platformtitel in de aanbieding.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.