Minecraft: Story Mode Episode 1: The Order of the Stone

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, PC & Mobile

  Genres: Avontuur & point & click

  Gemaakt door Telltale Games & Mojang en uitgegeven door Telltale Games

  5.5

  Minecraft: Story Mode Episode 1: The Order of the Stone Artikelen

  Minecraft Story Mode Episode 2 Review - Assembly Required

  Nog nooit was Telltale Games zó snel met het uitbrengen van een nieuwe episode. 16 oktober publiceerden we de recensie van de eerste episode en sinds vorige week is episode 2 al uit. Het is een aflevering die nog even langer op de tekentafel had mogen blijven liggen. Lees er in onze Minecraft Story Mode episode 2 review meer over.

  Minecraft Story Mode Episode 1 Review - The Order of the Stone

  Toen Telltale Games een tijdje terug aankondigde met een Minecraft verhaal te komen, zullen er wat monden van verbazing open zijn gevallen. Dé populaire bouwgame die helemaal geen verhaalmodus kent, hoe kan dat? Je leest het allemaal in deze Minecraft Story Mode Episode 1 Review.

  Top 5 cadeaus voor Pasen - easter eggs niet bij inbegrepen

  Aanstaande zondag is het Pasen en vieren we de opstanding van Jezus en eten we eieren. Maar we krijgen ook cadeautjes. Zodra we ontbeten hebben, hollen we naar de console of spelen we gezellig een spelletje met de familie. Wat is leuk om cadeau te geven op de Paasdagen? Wij helpen je in deze top 5 gave cadeaus voor Pasen.

  Minecraft: Story Mode Episode 1: The Order of the Stone Nieuws

  Minecraft Story Mode episode 2 nu verkrijgbaar

  Minecraft Story Mode episode 2 is nu al verkrijgbaar. Deze episode heet Assembly Required en is vanaf nu verkrijgbaar per download voor alle platformen waarop de eerste episode ook verscheen.

  Nieuwe Minecraft Story Mode trailer vrijgegeven

  Een nieuwe Minecraft Story Mode trailer is nu te bekijken. De trailer gaat over Order of the Stone, het eerste van de vijf delen van Minecraft Story Mode.

  Minecraft Story Mode Episode 1 release en naam bekend

  De eerste aflevering van Telltale Games' nieuwste game gebaseerd op de populaire sanboxgame van Mojang heeft een releasedatum gekregen. De Minecraft Story Mode Episode 1 release gaat in oktober plaatsvinden.

  Minecraft crossplatform gameplay in Windows 10 en Pocket Edition

  De Windows 10- en Pocket-edities van Mojangs meesterwerk krijgen Minecraft crossplatform gameplay dankzij een nieuwe update. Op die manier kunnen spelers op de PC, iOS, Windows Phone en Android vanaf nu samen spelen op een server.

  Minecraft streams het meest populair op Youtube

  Op Youtube kun je flink wat gameplay bekijken van allerlei spellen. Het blijkt dat de Minecraft streams en video's het meest populair zijn op de videosite.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.