Mighty No. 9 Artikelen

  Game releases augustus 2016 - Eindelijk No Man's Sky!

  De eerste van de maand is standaard de dag dat het maandoverzicht voor de game releases wordt uitgegeven. Ook deze maand staan er weer hele mooie titels tussen met als hoogtepunt natuurlijk No Man's Sky! Kijk snel hieronder wat je nog meer kan vinden in het game releases augustus 2016 maandoverzicht.

  Mighty No. 9 Review - Geboorte van een nieuwe Blue Bomber?

  Toen in september 2013 het Kickstarter project rondom Mighty No. 9 gestart werd, ontplofte de campagne meteen. Een nieuwe game van de mensen achter Mega Man?! Dat moet wel vet worden! Nu, een paar jaar later, is de game er dan eindelijk. Of het ook echt een toffe game is geworden, lees je in de Mighty No. 9 Review!

  Mighty No 9 Hands-on - Old school en retemoeilijk

  Capcom laat Mega Man al jaren links liggen, dus is het aan zijn bedenker Keiji Inafune om te laten zien hoe het moet. Is zijn succesvolle Kickstarter project ook daadwerkelijk een succes? Lees het in de Mighty No 9 Hands-on Preview van XGN!

  Top 5 Kickstarter games om in de gaten te houden

  Kickstarter wordt tegenwoordig steeds vaker als middel ingezet om te peilen of een project een potentieel succes zal worden. Wij hebben in ieder geval goede hoop voor deze top 5 Kickstarter games die je volgens ons in de gaten moet houden!

  Mighty No. 9 Preview - Succes in aantocht?

  Wie is niet opgegroeid met Mega Man? Heel wat mensen en elke gamer kent wel iemand die zwaar Mega Man fan is of was. De schreeuw om een nieuwe Mega Man mag nog niet helpen, al vindt iedereen straks troost in Mighty No. 9.

  Mighty No. 9 versus Megaman - Wat hebben ze gemeen en wat juist niet?

  Mighty No.9 is de aankomende game van de geestelijk vader van Megaman, Keiji Inafune. De game heeft veel weg van de games met de Blue Bomber, maar er zijn ook veel verschillen. Wij lichten enkele verschillen en overeenkomsten toe in deze Mighty No. 9 versus Megaman special!

  5 hele grote game designers die er mee kapten

  Hoewel wereldwijd miljoenen gamers met hun grijpgrage klauwen naar de controllers grabbelen, gaat het er bij de ontwikkelaars achter de schermen niet altijd even gezellig aan toe. Soms lopen de gemoederen zelfs zó erg op, dat bekende producenten/regisseurs hun comfortabele baantje verlaten! Dit zijn 5 grote game designers die er mee kapten!

  6 leuke platform games voor 2015!

  2014 was weer puur genieten voor de platformliefhebber met nieuwe LittleBigPlanet, LEGO, Donkey Kong en Kirby games. We moeten alleen niet al te lang blijven hangen in het verleden. Het is namelijk tijd om te kijken wat 2015 ons voor moois gaat brengen. Dit zijn 6 leuke platform games om in 2015 in de gaten te houden!

  Top 5 indiegames van E3 2014

  Indietitels zijn de laatste jaren steeds populairder. Ook dit jaar zagen we op verschillende conferenties aankondigingen voorbij komen van nieuwe indiegames. Zo heeft Microsoft zelfs het speciale ID@Xbox uitgelicht en gaf het deze developers de kans om hun droom te ontwikkelen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.