Mighty No. 9

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Comcept en uitgegeven door Comcept

  6.5

  Mighty No. 9 Artikelen

  Game releases augustus 2016 - Eindelijk No Man's Sky!

  De eerste van de maand is standaard de dag dat het maandoverzicht voor de game releases wordt uitgegeven. Ook deze maand staan er weer hele mooie titels tussen met als hoogtepunt natuurlijk No Man's Sky! Kijk snel hieronder wat je nog meer kan vinden in het game releases augustus 2016 maandoverzicht.

  Mighty No. 9 Review - Geboorte van een nieuwe Blue Bomber?

  Toen in september 2013 het Kickstarter project rondom Mighty No. 9 gestart werd, ontplofte de campagne meteen. Een nieuwe game van de mensen achter Mega Man?! Dat moet wel vet worden! Nu, een paar jaar later, is de game er dan eindelijk. Of het ook echt een toffe game is geworden, lees je in de Mighty No. 9 Review!

  Mighty No 9 Hands-on - Old school en retemoeilijk

  Capcom laat Mega Man al jaren links liggen, dus is het aan zijn bedenker Keiji Inafune om te laten zien hoe het moet. Is zijn succesvolle Kickstarter project ook daadwerkelijk een succes? Lees het in de Mighty No 9 Hands-on Preview van XGN!

  Top 5 Kickstarter games om in de gaten te houden

  Kickstarter wordt tegenwoordig steeds vaker als middel ingezet om te peilen of een project een potentieel succes zal worden. Wij hebben in ieder geval goede hoop voor deze top 5 Kickstarter games die je volgens ons in de gaten moet houden!

  Mighty No. 9 Preview - Succes in aantocht?

  Wie is niet opgegroeid met Mega Man? Heel wat mensen en elke gamer kent wel iemand die zwaar Mega Man fan is of was. De schreeuw om een nieuwe Mega Man mag nog niet helpen, al vindt iedereen straks troost in Mighty No. 9.

  Mighty No. 9 Nieuws

  PlayStation Plus maart 2018 games bekendgemaakt

  PlayStation Plus-gebruikers hebben een schitterende maand maart voor de deur staan, want Bloodborne en Ratchet & Clank zijn gratis te downloaden als je PlayStation Plus hebt. Dat heeft Sony bekendgemaakt.

  Mighty No. 9 release opnieuw uitgesteld

  Voor de fans van Mighty No. 9 is er slecht nieuws, want de Mighty No. 9 release van 9 februari is uitgesteld. De ontwikkelaar heeft aangegeven dat er nog enkele problemen te vinden zijn in de game die eerst opgelost moeten worden.

  Mighty No 9 release bekendgemaakt

  De Mighty No 9 release is vandaag bekendgemaakt door ontwikkelaar Comcept. De game zal op 9 februari 2016 in Noord-Amerika verkrijgbaar zijn, en op 12 februari in de rest van de wereld.

  Mighty No. 9 uitgesteld tot eerste kwartaal 2016

  Ontwikkelaar Comcept heeft de game Mighty No. 9 uitgesteld tot begin 2016. Dat heeft Comcept onlangs laten weten via een officieel bericht aan hun backers; Mighty No. 9 kwam tot stand door een Kickstarter campagne in 2013.

  Nintendo gamescom 2015 line-up bekendgemaakt

  Nintendo's line-up voor gamescom is bekendgemaakt via een post op NeoGAF. Op het forum staat niet alleen de complete Nintendo gamescom 2015 line-up wat betreft games, maar ook andere bezienswaardigheden.

  © 2005 - 2023 Alle rechten voorbehouden.