Middle Earth: Shadow of War Nieuws

  Update - Tip: vergeet niet de gratis PlayStation Plus games van november 2020 te downloaden!

  Sony heeft zojuist de PlayStation Plus games van november 2020 bekendgemaakt. En Sony pakt lekker uit. De eerste maand waarin we met de PlayStation 5 aan de slag mogen, krijgen we meteen een PS5-game als bonus!

  Drie grote games komen in november naar PS Now

  PlayStation heeft de nieuwe games die naar de uitgebreide catalogus van PS Now komen bekendgemaakt. De nieuwe titels bieden voor ieder plezier met een befaamde RPG, een toffe actiegame en een geliefde platformen. Lees snel verder om erachter te komen welke games je deze maand via de service kunt spelen.

  Nedgame Black Friday Deals 2018 - Dikke korting op games

  De deuren van de gigantische winkels in de Verenigde Staten staat op het punt om platgelopen te worden, maar Black Friday is in Nederland al vol aan de gang. Zo heeft Nedgame ook flink gestrooid met kortingen op grote titels tijdens de Nedgame Black Friday deals.

  Middle-Earth Shadow of War Definitive Edition aangekondigd

  Warner Bros Interactive Entertainment heeft de Middle-Earth Shadow of War Definitive Edition aangekondigd. De editie komt 30 augustus uit voor de Xbox One (X), PC via de Microsoft Store en Steam en PlayStation 4 (Pro).

  Amazon Prime Day deals voor het eerst in Nederland

  De Amazon Prime Day deals zijn van start gegaan en dat brengt flink wat aanbiedingen met zich mee. Het is de eerste keer dat er in Nederland een Amazon Prime Day is. Het betekent flinke kortingen voor Amazon Prime leden op onder andere games en hardware

  Game Mania Summer Sale 2018 van start op nieuwe en USED games

  De Summer Sale 2018 is in volle gang bij Game Mania. De winkelketen heeft een scala aan koopjes in de winkel liggen, waardoor je voor een zacht prijsje de grootste games kunt kopen. Absolute toppers als deze kun je bijna niet aan je voorbij laten gaan.

  PS4 aanbieding bij bol.com naast Xbox One en 3DS aanbiedingen

  Een PS4 aanbieding is ontdekt naast een aantal Xbox One en 3DS aanbiedingen. Bij bol.com zijn er de aankomende weken extra scherpe prijzen op verschillende games van verschillende systemen te vinden. De aanbiedingen zijn nog een aantal weken beschikbaar.

  Shadow of War microtransactions worden uit de game gehaald

  Met echt geld digitale valuta kopen, het kan met de Shadow of War microtransactions. De singleplayer game kreeg om die reden veel kritiek over zich heen en zes maanden na uitgave heeft Warner Bros besloten om de transacties uit het spel te verwijderen.

  Middle Earth Shadow of War DLC vandaag beschikbaar

  Na steeds meer informatie is de nieuwe Middle Earth Shadow of War DLC nu eindelijk beschikbaar. Met dit uitbreidingspakket kunnen spelers voor het eerst als het personage Eltariel spelen.

  Xbox Deals with Gold - Middle Earth Shadow of War en Injustice 2

  Deze week staat vooral in het teken van Black Friday. Zo heeft Microsoft in een eerder stadium al de deals daarvan aangekondigd, maar dat betekent niet dat de wekelijkse Xbox Deals with Gold achterwege gelaten worden. De nieuwe zijn nu bekend.

  Middle-earth Shadow of War updates aangekondigd

  Dacht je klaar te zijn met het avontuur van Talion en Celebrimbor, komt Warner Bros. nog dit jaar met meerdere gratis DLC. De Middle-Earth Shadow of War updates zullen deze in de maanden november en december uitrollen. De oorlog is nog lang niet afgelopen!

  Middle-earth Shadow of War Xbox One X Enhancements nu uit

  De Middle-earth Shadow of War Xbox One X Enhancements zijn nu te downloaden. Met deze update kunnen spelers van Middle-earth: Shadow of War de game in 4k spelen op een Xbox One X.

  Middle Earth Shadow of War DLC details bekend

  Warner Bros. heeft een trailer uitgegeven die meer vertelt over wat voor Middle Earth Shadow of War DLC we krijgen met de expansion pass. Zo laat één van de DLC ons in de huis van nieuwe personages kruipen.

  Aankomende Shadow of War DLC update zal game verlengen

  De eerste details over een aankomende Shadow of War DLC update zijn bekendgemaakt. De update zal een bepaald onderdeel van de game flink uitbreiden, voor nog meer speelplezier! We hebben alle informatie op een rij gezet.

  Middle Earth Shadow of War personage gratis na onduidelijkheid

  Begin deze maand kondigde Warner Bros een Middle Earth Shadow of War personage aan in nagedachtenis van een overleden werknemer. De opbrengst van de DLC zou naar de familie van de programmeur gaan. Omdat onduidelijkheid was over of dat daadwerkelijk gebeurde, heeft Warner Bros de DLC gratis gemaakt.

  Twee Middle Earth Shadow of War TV commercials uitgebracht

  Er zijn twee nieuwe Middle Earth Shadow of War TV commercials uitgebracht door Warner Bros. De live-action tv-spots heten: ‘Eat it Jerry’ en ‘Not Today, Brian’. De filmpjes zijn ook op YouTube te bekijken.

  Bekijk hier de Shadow of War Feral Tribe trailer

  Warner Bros. Interactive Entertainment is met een nieuwe trailer gekomen van Middle Earth: Shadow of War. Daarin komt de Feral Tribe, een bepaalde groep Orks, aan bod. Deze Orks berijden caragors en zetten graag monsters in als graugs en draken. Bekijk de Shadow of War Feral Tribe trailer hier.

  Middle Earth Shadow of War personage aangekondigd ter ere van overleden ontwikkelaar

  Warner Bros heeft een trailer uitgebracht voor een nieuw Middle Earth Shadow of War personage. Het personage is gemaakt ter ere van een programmeur die spijtig genoeg is overleden tijdens de productie van Shadow of War.

  Gamescom 2017 Xbox hands on - Video

  Gamescom 2017 is begonnen, en dat betekent dat er weer heel wat aangekondigde games speelbaar zijn. Bij de Xbox Media Session ging Tony alvast op pad om een sneak peek te krijgen van de laatste Microsoft titels. Bekijk wat wij alvast konden spelen in deze gamescom 2017 Xbox hands on video!

  Middle earth Shadow of War Terror Tribe trailer uitgebracht

  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een Middle Earth Shadow of War Terror Tribe trailer uitgebracht. Hierin is het kwaadaardige soort Orcs te zien. Vanaf 10 oktober 2017 is Middle-Earth: Shadow of War verkrijgbaar voor de Xbox One X, Xbox One, PC, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

  Middle-Earth Shadow of War loot boxes aangekondigd

  Er zijn Middle-Earth Shadow of War loot boxes aangekondigd die bij de in-game marktplaats horen. In de markt van Middle-Earth: Shadow of War kunnen spelers loot boxes, War Chests, XP boosts en bundels kopen. De bundels bevatten combinaties van alle drie de voorwerpen voor een goedkopere prijs.

  Nieuwe Middle-earth Shadow of War trailer toont Shelob

  Tijdens Comic Con, dat afgelopen weekend plaats vond, zijn er niet alleen nieuwe trailers voor films en tv series langsgekomen. Ook games werden voorzien van nieuwe beelden. Zo is ook een nieuwe Middle-earth Shadow of War trailer getoond, die meer van het verhaal laat zien.

  Shadow of Mordor update zorgt voor transfer van Orcs

  Er is een nieuwe Shadow of Mordor update uitgekomen. Dankzij deze update is het mogelijk om Orcs mee te nemen naar het vervolg. Dit tweede deel, Shadow of War, zal op 10 oktober uitkomen. Bekijk de trailer van de Nemesis Forge update bovenaan de pagina.

  Shadow of War missies zijn niet opnieuw te spelen

  Later dit jaar moet de nieuwe game in the The Lord of the Rings universum uitkomen. Opvallend is dat de Shadow of War missies hierin slechts eenmaal te proberen zijn.

  Middle Earth Shadow of War gameplay getoond op E3

  Tijdens de E3 persconferentie van Microsoft is er nieuwe Middle Earth Shadow of War gameplay getoond. In de game kun je aan de slag met orcs en een leger met hen samenstellen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.