Middle Earth: Shadow of War Artikelen

  Live action trailers waar wij keer op keer van kunnen genieten

  De trend om van een game een live action trailer te maken wordt steeds groter. Het grote aanbod aan deze trailers werd reeds aangevuld met een live action van Anthem, de nieuwe game van Bioware. De door Neill Blomkamp geregisseerde trailer is een visueel hoogstandje. Van welke andere games kun je genieten in live action? Bekijk hier onze top 10!

  Top 10 beste Steam Winter Sale deals van 2018

  In de meeste webwinkels zijn de aanbiedingen voor PC games schaars. Daarom is het goed dat de Steam Winter Sale is begonnen en er dus in een klap genoeg PC deals zijn. Wij hebben de top 10 beste Steam Winter Sale deals van 2018 op een rijtje gezet.

  Shadow of War Definitive Edition Review - Slachtend de herfst in

  Met Tolkien als geestelijk vader en 60 prijzen en nominaties in de pocket is Shadow of War geen game om de ogen voor te sluiten. En in de game moet je dat ook al niet doen, want voor je het weet word je afgeslacht door orks en andere gedrochten. Welkom bij de Shadow of War Definitive Edition review.

  Reageer en Win - Shadow of War Definitive Edition voor Playstation 4 en Xbox One

  In onze Reageer en Win! Maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij in samenwerking met Warner Bros Shadow of War Definitive Edition op zowel Playstation 4 als Xbox One weg.

  De 10 beste Xbox One X Enhanced games

  Begin november kwam de Xbox One X op de markt en is sindsdien de krachtigste console ooit. Maar wat heb je aan een krachtige console zonder games? Gelukkig zijn er veel reeds uitgekomen games mooier gemaakt voor de Xbox One X. Welke het best de kracht benutten lees je in de Beste Xbox One X Enhanced games special!

  De top 5 mooiste screenshots van 2017!

  Vandaag de dag zien games er zo goed uit, sommige zijn niet van echt te onderscheiden. Dit snappen sommige gamers maar al te goed en zij gebruiken hun games niet alleen om te gamen, maar ook om schitterende plaatjes te creëren. Om deze reden kijken we vandaag naar enkele van de 5 mooiste screenshots van 2017!

  Reageer en Win - Shadow of War prijzenpakket en Tricky Towers PS4!

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans op toffe prijzen. Deze week geven wij een Shadow of War prijzenpakket weg voor zowel PlayStation 4 als Xbox One! Hiernaast geven wij ook twee digitale codes weg voor de PS4-versie van Tricky Towers. Wil jij kans maken op deze prijzen? Bekijk dan de video en doe mee!

  Xbox One X release - 7 games die je moet spelen op de nieuwe Xbox!

  De Xbox One X release is vandaag en wij hebben er al op mogen spelen. Met de prachtige 4K resolutie waarop de console games draait is het geweldig om op te spelen, alles lijkt tot leven te komen. Dit zijn dan ook de zeven games die je moet spelen op de nieuwe Xbox One X!

  10 dingen die je over Shadow of war moet weten

  Middle-Earth Shadow of War is uit, dus het is weer tijd om Mordor onveilig te maken. Nou ja, onveiliger, want echt veilig is het er natuurlijk niet. Wij zijn tot de diepste krochten van Mordor gereisd om alles te weten te komen. Lees hier 10 dingen die je over Shadow of War moet weten!

  Shadow of War features - vijf toffe nieuwe elementen in Mordor!

  Middle-earth is het strijdtoneel in de opvolger van het in 2014 verschenen Shadow of Mordor, Shadow of War. De game is nog maar net uit en brengt een heleboel vernieuwingen met zich mee. In deze special lees je de vijf tofste Shadow of War features!

  Shadow of War Tips en Tricks - Een succesvolle carriere in Mordor

  Middle-earth Shadow of War ligt sinds vorige week in de schappen. In de game loop je rond in een land vol met vijandelijke orks en kan het er flink hard aan toe gaan. Geen overbodige luxe dus om je eerste stappen in de wereld makkelijker te maken met wat handige tips. Lees daarom onze Shadow of War Tips en Tricks.

  Vijf politieke games - Kabinet Rutte III in de jungle

  Hoera, er is eindelijk een regeerakkoord! Het heeft even geduurd, maar kabinet Rutte III gaat er komen. Daarom is het tijd om vijf politieke games op een rijtje te zetten. Zou ons kabinet het uithouden in het politieke steekspel van deze games?

  Nvidia Ansel - Screenshots maken als een professional

  Eerder dit jaar heeft Nvidia een nieuwe functie toegevoegd aan de GeForce Experience, namelijk Nvidia Ansel. Omdat deze functie nogal verstopt zit binnen het programma, leggen we aan de hand van deze special uit wat de functie inhoudt, hoe je deze kan gebruiken en welke games het ondersteunen. Dus lees snel verder!

  Middle-earth Shadow of War Review - De oorlog om Mordor is begonnen

  In 2014 werden we plotseling verrast door Middle-earth: Shadow of Mordor. Een game die zich inspireerde door andere games, het revolutionaire Nemesis-systeem introduceerde en een Lord of the Rings-jasje droeg. Monolith komt nu met de opvolger, Shadow of War. Kan het ons op dezelfde manier verrassen? Lees het in onze Middle-earth Shadow of War review.

  Top 10 beste oktober releases volgens jullie!

  Het laatste kwartaal van het jaar is vrijwel altijd een feestje. Met vrijwel elke week een grote release, is de kans groot dat er wat leuks voor je bij zit. Wij vroegen wat jullie de beste oktober releases vonden en dit was het antwoord!

  5 Toffe Shadow of War trailers en video's - Maak je klaar voor de strijd!

  Vanaf vandaag ligt dan eindelijk de nieuwe The Lord of the Rings game Shadow of War in de winkel! Van de opvolger van de goed ontvangen Shadow of Mordor staan al heel veel trailers en video’s online, tijd om deze Shadow of War trailers en video's eens goed onder de loep te nemen.

  Game releases oktober - Wolfenstein 2 en Assassin's Creed

  De hardcore gamer kan weer in zijn handjes wrijven. Oktober is namelijk een topmaand waarin veel grote titels eindelijk speelbaar worden. Wij hebben alle aankomende spellen voor je op een rijtje gezet in deze lijst met game releases oktober!

  Wallpaper Pick oktober met Middle Earth en Blade Runner

  Regen, kou, bruine bladeren... De herfst geeft veel redenen om lekker binnen te blijven zitten en te gamen. Gelukkig is oktober een enorm goede maand voor games en films dus is verveling niet nodig. Tijd om het achtergrondje weer even een update te geven. Kies er hier nu eentje uit de Wallpaper Pick oktober!

  5 Tokyo Game Show games waar we meer van willen zien

  Over een paar weken begint de Tokyo Game Show weer en dat is het moment voor veel uitgevers om met hun games voet in Japanse grond neer te zetten. Wij bespreken de tofste Tokyo Game Show games!

  Middle-earth Shadow of War Features [Gespeeld op gamescom 2017]

  In oktober verschijnt het lang verwachte vervolg op Middle-earth Shadow of Mordor. Wederom ga je met Talion op pad om het leven van Sauron en zijn leger zuur te maken. Maar wat biedt dit tweede deel allemaal voor nieuws? Lees hier welke Middle-earth Shadow of War features er allemaal in de game gestopt zitten.

  De beste aankomende games van 2017 volgens jullie!

  Het najaar van 2017 brengt een hoop toffe releases met zich mee. Met onder andere een nieuwe Call of Duty, Assassin's Creed en Formule 1 game voor ieder wat wils. Wij vroegen jullie wat de beste aankomende games van 2017 waren in de poll en dit is de uitslag!

  Top 5 beste gamescom 2017 games volgens Tony

  Het was weer een gamescom om te herinneren en er was weer meer dan genoeg te checken op de beurs. Ook Tony was aanwezig en had voor een behoorlijk aantal games de tijd om ze te checken. In de top 5 gamescom 2017 games volgens Tony lees je zijn selectie aan favorieten.

  Top 5 gamescom 2017 games volgens Stefan

  Gamescom is ook dit jaar weer een van de grootste game-evenementen van het jaar en XGN.nl heeft flink wat tijd doorgebracht in het Duitse Keulen. Dit is de top 5 gamescom 2017 games van Stefan. Het gaat hier wel om games die zelf gespeeld zijn, waardoor enkele grote titels het lijstje helaas niet gehaald hebben.

  Top 5 Middle Earth Shadow of War gameplay details - Meer en beter

  De wereld van Midden-aarde staat te schudden op zijn grondvesten. Het nieuwe Middle Earth Shadow of War belooft weer een heerlijke strijd op te leveren in de fantasiewereld. Hoe het is om een leger van Orcs te leiden lees je in deze top 5 Middle Earth Shadow of War gameplay details!

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.