Middle-Earth Shadow of War mobile Artikelen

  Live action trailers waar wij keer op keer van kunnen genieten

  De trend om van een game een live action trailer te maken wordt steeds groter. Het grote aanbod aan deze trailers werd reeds aangevuld met een live action van Anthem, de nieuwe game van Bioware. De door Neill Blomkamp geregisseerde trailer is een visueel hoogstandje. Van welke andere games kun je genieten in live action? Bekijk hier onze top 10!

  Game releases oktober - Wolfenstein 2 en Assassin's Creed

  De hardcore gamer kan weer in zijn handjes wrijven. Oktober is namelijk een topmaand waarin veel grote titels eindelijk speelbaar worden. Wij hebben alle aankomende spellen voor je op een rijtje gezet in deze lijst met game releases oktober!

  Middle-Earth Shadow of War mobile Nieuws

  Shadow of War microtransactions worden uit de game gehaald

  Met echt geld digitale valuta kopen, het kan met de Shadow of War microtransactions. De singleplayer game kreeg om die reden veel kritiek over zich heen en zes maanden na uitgave heeft Warner Bros besloten om de transacties uit het spel te verwijderen.

  Middle Earth Shadow of War mobile vanaf vandaag beschikbaar

  Eind juli gaf studio Warner Bros aan dat er hard werd gewerkt om een Middle Earth Shadow of War mobile game uit brengen. Vandaag ziet het spel eindelijk het licht en is het te downloaden voor iOS en Android telefoons.

  Middle-Earth Shadow of War mobile versie aangekondigd

  Er is een mobiele versie van Middle-Earth Shadow of War aangekondigd door Warner Bros. Middle-earth Shadow of War Mobile heeft momenteel nog geen releasedatum, maar zal een aangepaste versie worden voor Android en iOS apparaten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.