Metroid Samus Returns

  Uitgebracht voor

  Genres: Actie, avontuur & platformer

  Gemaakt door Mercury Steam en uitgegeven door Nintendo

  9

  Metroid Samus Returns Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #100 tot en met #91

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de top 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze dagelijks voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de aftrap: de nummers 100 tot en met 91!

  Top 10 beste Metroid games - Samus' paradepaardjes

  De Metroid-serie bestaat al meer dan dertig jaar en in die jaren hebben liefhebbers van de games vele spellen voorbij zien komen waarin hun heldin, Samus Aran, centraal staat. Maar wat zijn nu de hoogtepunten van de vrouwelijke premiejager? Dat lees je in de top 10 beste Metroid games!

  Top 10 games die een tv-serie moeten krijgen - Laat je controller maar liggen!

  Met de aankondiging van The Cuphead Show en de eerste foto’s van The Witcher komt een eeuwenoude vraag weer naar boven: welke games zouden naar geslaagde tv-series vertaald kunnen worden? Wij hebben daar een paar ideeën over. Hier zijn tien games die een tv-serie moeten krijgen.

  De top 5 beste games van 2017 volgens Koen van Rijsoort

  Onze Koen is dé Nintendo man van XGN! Dit jaar mocht hij aan de slag met de Nintendo Switch, en hij is erg te spreken over Nintendo's nieuwe apparaat. Nintendo heeft een goed jaar achter de rug, maar wat vind hij nou de beste games? Dit is de top 5 beste games van 2017 volgens Koen van Rijsoort!

  De Top 5 Beste Nintendo 3DS games van 2017

  Met de komst van de Nintendo Switch dachten velen dat het einde verhaal was voor de Nintendo 3DS, maar dit was gelukkig niet het geval! Er kwam dit jaar zelfs een gloednieuwe variant van de 3DS uit, de Nintendo 2DS XL. Maar wat was nou dit jaar de top 5 beste Nintendo 3DS games? Je leest het hier!

  Metroid Samus Returns Nieuws

  Metroid Samus Returns Legacy Edition aangekondigd

  Nintendo bracht na de E3 persconferentie een speciale Treehouse uitzending. Daarin werd de Metroid Samus Returns release onthuld en zagen we wat gameplay. Nu is ook de gelimiteerde Metroid Samus Returns Legacy Edition aangekondigd.

  Metroid Samus Returns release onthuld voor 3DS

  Nintendo heeft na haar Nintendo Spotlight conferentie gelijk een Treehouse gehouden. En daar kwam nog een toffe onthulling naar voren. Nintendo heeft namelijk de Metroid Samus Returns release onthuld voor de 3DS.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.