Metroid Prime: Federation Force

  Uitgebracht voor

  Genres: Actie

  Gemaakt door Next Level Games en uitgegeven door Nintendo

  7.5

  Metroid Prime: Federation Force Artikelen

  Metroid Prime Federation Force Review - Multiplayer Metroid vol missies

  Metroid bestaat 30 jaar! Nintendo’s science-fiction game serie is de afgelopen jaren nogal afwezig geweest. Maar na 6 jaar stilte is daar Metroid Prime Federation Force, een spin-off voor de 3DS. Is deze game een waardige comeback voor de Metroid series? Je leest het in onze Metroid Prime Federation Force review!

  Metroid Prime Federation Force Preview - Toegankelijke shooter opkomst

  Na 6 jaar stilte komt er eind deze zomer eindelijk weer een Metroid game. Metroid Prime Federation Force heet het spel, en inplaats van Samus speel je als mariniers van de Galactic Federation. Recent kregen we de kans om deze nieuwe 3DS titel uit te proberen. Je leest er alles over in onze Metroid Prime Federation Force preview!

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  De kracht van Nintendo games - 7 redenen waarom ze niet vervelen

  Ter nagedachtenis aan Satoru Iwata hierbij de special nog een keer. Zowel de fans als de haters van Nintendo moeten één ding toegeven: het bedrijf heeft in zijn bestaan een aantal fantastische games uitgebracht. Maar wat maakt die spellen nou zo goed? We vertellen je wat de kracht van Nintendo games precies is en geven zeven redenen waarom ze niet vervelen!

  Metroid Prime Blast Ball Preview - Vermakelijk, maar weinig diepgang

  Nintendo gaf ons onlangs de kans om Blast Ball uit Metroid Prime: Federation Force te testen. Dit futuristische sportspelletje zorgde voor een behoorlijk intense ervaring. We vertellen je er alles over in deze Metroid Prime Blast Ball preview!

  Metroid Prime: Federation Force Nieuws

  Twee Nintendo Switch Metroid games in ontwikkeling

  Er zijn twee Nintendo Switch Metroid games in ontwikkeling. Dat zegt Nintendo Youtuber SuperMetalDave 64. Een van deze titels zou worden onthuld op de E3.

  Sylux in einde Metroid Prime 3 bevestigd

  Het vermoeden dat veel Metroid-fans al jaren hebben, blijkt te kloppen: het mysterieuze schip dat Samus Aran aan het einde van Metroid Prime 3 achtervolgt, is van premiejager Sylux. Dat heeft Kensuke Tanabe, de producer van de Metroid Prime-reeks, tegenover Eurogamer bevestigd.

  Metroid Prime Federation Force komt in 2016 naar 3DS

  Nintendo heeft tijdens haar krankzinnige E3 show een nieuwe Metroid Prime getoond. Metroid Prime Federation Force komt in 2016 naar 3DS.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.