Metroid Prime 3: Corruption Artikelen

  Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken? (week 34)

  Het zonnetje schijnt heerlijk en de temperatuur is om van te smullen. We hebben de afgelopen week allemaal vast wel even buiten vertoefd. Daarnaast was er voor de XGN Redactie genoeg tijd om te gamen en films en series te kijken. Wat heb jij deze week uitgespeeld, gekocht of gekeken?

  Top 10 beste Metroid games - Samus' paradepaardjes

  De Metroid-serie bestaat al meer dan dertig jaar en in die jaren hebben liefhebbers van de games vele spellen voorbij zien komen waarin hun heldin, Samus Aran, centraal staat. Maar wat zijn nu de hoogtepunten van de vrouwelijke premiejager? Dat lees je in de top 10 beste Metroid games!

  Retro Studios wiki - XGN Biografie

  Een week geleden doken wij in de ontwikkeling van BioShock en diens opvolgers, deze week staat Retro Studios centraal. De ontwikkelaar is vooral bekend van zijn Metroid Prime trilogie, maar ook Donkey Kong Country. Je leest het allemaal in onze Retro Studios wiki special.

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  De kracht van Nintendo games - 7 redenen waarom ze niet vervelen

  Ter nagedachtenis aan Satoru Iwata hierbij de special nog een keer. Zowel de fans als de haters van Nintendo moeten één ding toegeven: het bedrijf heeft in zijn bestaan een aantal fantastische games uitgebracht. Maar wat maakt die spellen nou zo goed? We vertellen je wat de kracht van Nintendo games precies is en geven zeven redenen waarom ze niet vervelen!

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  Top 5 coolste pantsers in games - Kleren maken de man

  In games heb je de vaak de beschikking over hele gave wapens, maar wat als je vijanden die ook hebben? In dat geval heb je bescherming nodig. Er zijn genoeg spellen waarin je speciale harnassen of pakken aantrekt, maar welke zijn het beste? Je leest het in deze top 5 van de coolste pantsers in games!

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  De 10 beste vrouwelijke karakters in games

  Vrouwen komen vaak voor in games, en dat is leuk. Niet alleen omdat ze vaak ontwikkeld worden om een genot voor het oog te vormen, maar ook omdat zij veel toevoegen aan een verhaal of een interessant karakter hebben. Daarom een top tien van de beste vrouwelijke karakters in videogames. En nee, we beoordelen ze niet op hun looks.

  Metroid Prime 3: Corruption Review

  Eindelijk kunnen we ons tegoed doen aan het derde deel in de Metroid Prime trilogie. Regelmatig hoor je critici zeggen dat er te weinig toptitels op de Wii uitkomen en dat het aanbod te kinderlijk of slap is. Geldt dit ook voor Metroid Prime 3: Corruption?

  Metroid Prime 3: Corruption Preview

  We bespreken Metroid Prime 3: Corruption in deze preview met jullie!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.