Metro Redux

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie, avontuur, survival horror, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 4A Games en uitgegeven door Deep Silver

  8.5

  Metro Redux Artikelen

  10 vette PC games voor dit weekend onder 10 euro

  Aangezien je toch nog wel even binnen moet zitten, heb je een goed excuus om met een paar nieuwe games aan de slag te gaan. Wij hebben tien games op PC op een rijtje gezet die je dit weekend met kortingen kan binnenhalen.

  Game releases februari 2020 - Zombie Army en Darksiders!

  De kop van het jaar is eraf: in januari was er wat games betreft eigenlijk niet zoveel te beleven. De game releases van februari 2020 zijn met een wat grotere groep. Hieronder lees je wat je de komende maand kunt verwachten!

  Tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen

  De komende dagen zijn er veel leuke aanbiedingen in de Steam Halloween sale 2018. Er zijn ontzettend veel horrorgames in de aanbieding. Van kleine indiegames tot grote namen als Resident Evil. De acties lopen nog tot en met 1 november. Dit zijn de tien beste Steam Halloween sale 2018 aanbiedingen.

  De 10 beste remastered games van de afgelopen vijf jaar!

  Tijdens de laatste Nintendo Direct Mini werd er bekendgemaakt dat er een remaster voor de originele Dark Souls aankomt voor de Xbox One, PS4, PC en Switch. De laatste jaren is het steeds populairder geworden om een remaster te maken. Tijd om te kijken wat de beste remastered games van de afgelopen vijf jaar zijn!

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  Metro Redux Nieuws

  PS Now update februari 2019 - Goede toevoegingen aan een al gigantische collectie

  PS Now heeft een indrukwekkend grote collectie aan games die gespeeld kunnen worden met een subscription op de dienst. In februari 2019 komen er nog meer titels naar PS Now. Bekijk hier de volledige lijst aan titels die in de PS Now update van februari zitten.

  Xbox Deals with Gold - Metro Redux en Forza Horizon

  De wekelijkse Xbox Deals with Gold zijn weer vernieuwd. Vanaf vandaag kun je weer een hoop nieuwe games, waaronder Forza Horizon 3, voor een lagere prijs binnenhalen.

  Update - Nieuwe Metro game 2017 verwacht

  Op de website van het boek Metro 2035 staat dat we een Metro game 2017 kunnen verwachten. In een tijdlijn zijn alle games en boeken uit de Metro-series te zien. Onderaan de tijdlijn staat voor 2017 een nieuwe Metro game in de planning. Een exacte datum is nog niet bekend.

  Enorme Metro Redux demo's zijn nu te downloaden

  Mocht je nog nooit een Metro-game gespeeld hebben, dan heeft ontwikkelaar 4A Games goed nieuws voor je! Twee enorme lang durende Metro Redux demo’s heeft de ontwikkelaar online gezet. Gratis!

  Metro Redux voor Mac vanaf donderdag 16 april verkrijgbaar

  4A Games en Deep Silver hebben Metro 2033: Redux en Metro: Last Light Redux uitgebracht voor de Mac via Steam. Metro Redux voor Mac, ontwikkeld door 4A Games met gebruik van OpenGL 4, is een geavanceerde Mac game.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.