Metro 2033

  Uitgebracht voor Xbox 360 & PC

  Genres: Avontuur, survival horror, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door 4A Games en uitgegeven door Deep Silver & 4A Games

  7.5

  Metro 2033 Artikelen

  Geheime eindes in games - Ken je deze al? (spoilers!)

  Soms speel je een game uit en denk je: was dat alles? In de meeste gevallen is daarop het antwoord ‘ja’, maar er zijn ook titels waarin je er meer uit kan halen. Er zijn namelijk geheime eindes in games te vinden en wij zetten de leukste en vreemdste voor je op een rijtje!

  Top 10 beste THQ games - herinneringen aan een verloren bedrijf

  Wat zijn de 10 beste THQ games? Het Amerikaanse gamebedrijf ging meer dan vijf jaar geleden ten onder aan geldproblemen. Ze heeft een indrukwekkende lijst van games en franchises achter gelaten, sommige die recentelijk terug zijn gekeerd onder de THQ naam. Kijk mee naar de beste games van het gesloten bedrijf!

  Top 10 ergernissen in games

  Elk spel heeft momenten waarop je je serieus afvraagt waarom je in hemelsnaamt tijd stopt in het spelen van die ene game. Of dit nou komt door het niet kunnen vinden van een sleutel die nodig is om verder te gaan in een level of unskippable cutscenes. Wij zetten de top 10 ergernissen in games voor je op een rijtje!

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  Games gebaseerd op boeken: oh yes!

  Met Middle-earth: Shadow of Mordor heeft ontwikkelaar Monolith Productions een geweldige game neergezet die natuurlijk gebaseerd is op de befaamde boeken van J.R.R. Tolkien. Maar er zijn uiteraard meer ijzersterke games die hun verhalen te danken hebben aan getalenteerde romanschrijvers. Wij hebben er een handjevol voor je uitgepikt.

  Metro 2033 Nieuws

  Metro 2033 alleen vandaag gratis te downloaden via de Epic Games Store

  De feestdagen komen er weer aan, maar vanwege alle maatregelen kunnen we maar weinig mensen ontmoeten en er ook amper op uit. Verveel jij je daarom een beetje en heb je eigenlijk wel zin om lekker te gamen maar is je geld ook een beetje op? Goed nieuws! Want via de Epic Games Store kun je nu helemaal gratis Metro 2033 krijgen.

  Everything en Metro 2033: Redux gratis in de Epic Games Store

  Vorige week waren diverse Batman-games, waaronder Batman: Arkham Knight en de Lego Batman Trilogy gratis in de Epic Games Store. Nu zijn er twee nieuwe games een week lang gratis in de Epic Games Store. De games zijn: David OReilly’s Everything en Metro: 2033 Redux van 4A Games.

  Update - Nieuwe Metro game 2017 verwacht

  Op de website van het boek Metro 2035 staat dat we een Metro game 2017 kunnen verwachten. In een tijdlijn zijn alle games en boeken uit de Metro-series te zien. Onderaan de tijdlijn staat voor 2017 een nieuwe Metro game in de planning. Een exacte datum is nog niet bekend.

  Xbox Live Deals with Gold voor Xbox van deze week - Metro 2033 en meer

  De Xbox Live Deals with Gold van deze week zijn bekend. De games zijn te vinden in de Xbox Games Store. De kortingen zijn geldig tot en met 20 april 2015.

  Metro-games mogelijk gebundeld naar next-gen en PC

  De twee first-person shooters Metro 2033 en Metro: Last Light verschijnen mogelijk als geremasterede versies voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Dat blijkt na uitgelekte box art met de titel 'Metro Redux', die dit weekend op enkele Italiaanse fora werd gepost.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.