Metrico

  Uitgebracht voor PlayStation Vita

  Genres: Puzzel

  Gemaakt door Digital Dreams en uitgegeven door Digital Dreams

  7.5

  Metrico Artikelen

  PlayStation Store jarig - 10 leuke indiegames

  De PlayStation Store is 10 jaar geworden. Omdat de PlayStation Store jarig is hebben we dus iets te vieren.

  Metrico Review - Puzzelen met grafieken en tabellen

  Anders is niet per se verkeerd. Indie-ontwikkelaars proberen met hun games vaak af te wijken van de massa, en een unieke en eigen ervaring voor te schotelen. Metrico past precies in dit straatje en geeft een frisse draai aan het puzzelgenre, terwijl het tegelijkertijd de PlayStation Vita weer aan het werk zet.

  PlayStation Store Update - Road not Taken & Metrico

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Metrico Preview - Spelen met infographics

  Wanneer een staafdiagram mooi trapsgewijs in elkaar zit, dan zou je er het liefst overheen lopen alsof het een echte trap is. In Metrico kan dat, want in de indiegame van Nederlandse bodem draait het geheel om infographics. Hoe speelt dat?

  Metrico Nieuws

  Global Game Jam 2015 - Nieuwe editie in aantocht

  De Global Game Jam 2015 komt eraan. Van vrijdag 23 tot en met zondag 25 januari kunnen 700 deelnemers uit het hele land in teams proberen om binnen 48 uur een volledig werkend spel te produceren.

  Vita-game Metrico bevat infographics

  Je kent ze wel uit de krant: infographics. Vaak een speelse, maar duidelijke manier om veel informatie in een oogopslag over te kunnen brengen. In de nieuwe PlayStation Vita-game Metrico komen ze ook voor.

  PlayStation Vita game van eigen bodem aangekondigd: Metrico

  De Nederlandse indie ontwikkelaar Digital Dreams heeft een PlayStation Vita titel aangekondigd. Het betreft de indie titel Metrico. Het is nog onduidelijk wanneer de game precies uitkomt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.