Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Kojima Productions en uitgegeven door Konami

  9.6

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Artikelen

  De beste PS4 games die we tot nu toe hebben gekregen met PlayStation Plus

  Waar Microsoft haar trouwe klanten beloond met Xbox Live Gold, daar is Sony haar eigen variant begonnen tijdens de PlayStation 3 met PlayStation Plus. Tijdens de levensloop van de PS4 is Sony daar rustig mee doorgegaan en dit zijn de beste games die we met de dienst hebben gekregen.

  De 100 beste games van het decennium - #40 tot en met #31

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Wij zetten de 100 beste games van het decennium op een rij. Nummers 40 tot en met 31.

  Wat is de beste Hideo Kojima game? - XGN Doe Mee

  Misschien wel één van de meest geanticipeerde titels van de afgelopen jaren is toch wel Death Stranding. Sinds Hideo Kojima de game bekendmaakte, wilden fans en critici meer weten over het mysterieuze project. Voor de Doe Mee een goed om te vragen wat de beste Hideo Kojima game is. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  10 toffe dieren in games - Voor hen is dierendag een beetje specialer

  Het is vandaag dierendag! Dat betekent dat onze vrolijke huisdieren weer dat ene beetje extra aandacht verdienen. Hier op XGN is dat niet anders, want wij houden ook van dieren. Daarom zetten tien toffe dieren in games voor je op een rij. We trappen af met:

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Nieuws

  Xbox Games With Gold voor mei 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Games With Gold voor mei 2018 zijn bekendgemaakt. Xbox-bezitters die Xbox Live Gold hebben mogen in de maand mei onder andere aan de slag met Metal Gear Solid V: The Phantom Pain en Super Mega Baseball 2.

  Metal Gear Solid V PS4 Pro update vandaag uit

  PlayStation 4 Pro eigenaren opgelet! Waar je deze maand als PlayStation Plus bezitter al Metal Gear Solid 5 gratis krijgt, komt daar vandaag ook nog een Metal Gear Solid V PS4 Pro update bij. Twee vliegen in één klap dus!

  Nieuwe Xbox Game Pass games op komst

  De lijst met Xbox Game Pass games wordt steeds groter. Waar we vorige maand nog onder meer State of Decay zagen verschijnen op de dienst, worden er voor deze maand weer zeven nieuwe gamers toegevoegd. De blikvanger is zonder twijfel Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

  PlayStation Plus games oktober bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor oktober zijn bekend. De grote blikvanger is ongetwijfeld Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain, die komende maand dus gratis is.

  Bart Smit Dagaanbiedingen een week lang korting

  Bart Smit heeft een nieuwe actie. Vanaf vandaag zal er een week lang iedere dag een product met fikse korting te koop zijn. Vandaag is de MyKronoz ZeWatch de eerste van zeven Bart Smit Dagaanbiedingen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.