Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Kojima Productions en uitgegeven door Konami

  9.6

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Artikelen

  10 toffe dieren in games - Voor hen is dierendag een beetje specialer

  Het is vandaag dierendag! Dat betekent dat onze vrolijke huisdieren weer dat ene beetje extra aandacht verdienen. Hier op XGN is dat niet anders, want wij houden ook van dieren. Daarom zetten tien toffe dieren in games voor je op een rij. We trappen af met:

  Top 10 beste open world games ooit gemaakt

  De beste open world games aller tijden vind je hier! Er zijn genoeg games op de markt met een wereld waarin je verdwijnt. Dit zijn natuurlijk games met een open wereld en de tien beste zetten we voor je op een rijtje.

  Tien games die een remake verdienen - Steek ze in een nieuw jasje!

  Nostalgie voor klassieke games is een bekend fenomeen bij gamers, want wie wil nou niet zijn favoriete game opnieuw spelen met de kwaliteit van vandaag. Er zijn genoeg games die we in een nieuw jasje willen zien. Deze tien games remakes zouden we graag zo snel mogelijk in handen hebben!

  De beste stealth games tot nu toe - sluipen tot je erbij neervalt

  Veel games zijn op verschillende mogelijkheden te spelen Zo kun je al sluipend je slachtoffers maken of gewoon lekker opvallend je doelwit voor je neus uitschakelen. Kies je voor het eerste, dan moet je ervoor zorgen dat je niet teveel lawaai maakt. Wij hebben de beste stealth games tot nu toe voor je op een rijtje gezet.

  Xbox Live Gold games mei 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Het is weer zover. De maand wisselt en er staan weer bijna nieuwe games op ons te wachten in dat speciale Gold vakje van de Xbox One en Xbox 360. Welke Xbox Live Gold games mei 2018 we voorgeschoteld krijgen, lees je natuurlijk hier.

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Nieuws

  Xbox Games With Gold voor mei 2018 bekendgemaakt

  De Xbox Games With Gold voor mei 2018 zijn bekendgemaakt. Xbox-bezitters die Xbox Live Gold hebben mogen in de maand mei onder andere aan de slag met Metal Gear Solid V: The Phantom Pain en Super Mega Baseball 2.

  Metal Gear Solid V PS4 Pro update vandaag uit

  PlayStation 4 Pro eigenaren opgelet! Waar je deze maand als PlayStation Plus bezitter al Metal Gear Solid 5 gratis krijgt, komt daar vandaag ook nog een Metal Gear Solid V PS4 Pro update bij. Twee vliegen in één klap dus!

  Nieuwe Xbox Game Pass games op komst

  De lijst met Xbox Game Pass games wordt steeds groter. Waar we vorige maand nog onder meer State of Decay zagen verschijnen op de dienst, worden er voor deze maand weer zeven nieuwe gamers toegevoegd. De blikvanger is zonder twijfel Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.

  PlayStation Plus games oktober bekendgemaakt

  De PlayStation Plus games voor oktober zijn bekend. De grote blikvanger is ongetwijfeld Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain, die komende maand dus gratis is.

  Bart Smit Dagaanbiedingen een week lang korting

  Bart Smit heeft een nieuwe actie. Vanaf vandaag zal er een week lang iedere dag een product met fikse korting te koop zijn. Vandaag is de MyKronoz ZeWatch de eerste van zeven Bart Smit Dagaanbiedingen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.