Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Kojima Productions en uitgegeven door Kojima Productions

  6.5

  Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Artikelen

  Wat is de beste Hideo Kojima game? - XGN Doe Mee

  Misschien wel één van de meest geanticipeerde titels van de afgelopen jaren is toch wel Death Stranding. Sinds Hideo Kojima de game bekendmaakte, wilden fans en critici meer weten over het mysterieuze project. Voor de Doe Mee een goed om te vragen wat de beste Hideo Kojima game is. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De vijf beste in-game celebrities

  In-game celebrities komen steeds vaker voor. Dat kan zijn als stemacteur, maar ook als volledig uitgewerkt personage. Het geeft de game meestal meer publiciteit en diepgang. Hetzelfde geldt voor de volgende vijf beroemdheden die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan het succes van de game.

  Top 5 beste Far Cry Primal Easter Eggs tijdens je tocht door Oros

  Dat ze in de prehistorie games hadden, is vrijwel uit te sluiten. Rotschilderingen en andere verwijzingen naar een Xbot One of Pre-station 4 zijn helaas niet gevonden. In Far Cry Primal zijn er wel een paar grappige hints gevonden die het beeld van de oervoorvaderen vertekenen. De top 5 beste Far Cry Primal Easter Eggs passen de eeuwenoude geschiedenis aan.

  Voorbereiden op Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain doe je zo!

  Hoewel Kojima in het vijfde deel van Metal Gear Solid meer de nadruk legt op gameplay dan het verhalende element dat in de vorige Metal Gear Solid delen wel een grote rol speelde, is het toch handig als je een beetje bekend bent met het Metal Gear Solid universum. Voorbereiden op Metal Gear Solid 5 begint hier!

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  Metal Gear Solid V: Ground Zeroes Nieuws

  Gratis PS Plus games voor juni 2015

  De gratis PS Plus games voor de maand juni zijn bekendgemaakt op de PlayStation Blog. PS Plus leden krijgen deze maand onder andere Metal Gear Solid V en Call of Juarez gratis.

  Metal Gear Solid film heeft schrijver gevonden

  De Metal Gear Solid film heeft een schrijver gevonden. De Britse Jay Basu gaat het script voor de filmadaptatie verzorgen. Dat meldt Deadline.

  Kojima's merknaam is verwijderd van Metal Gear Solid 5

  Gebruikers op Reddit en NeoGAF merkten op dat de slogan ‘’A Hideo Kojima game’’ en het Kojima Productions logo zijn verwijderd uit afbeeldingen die worden gebruikt voor advertenties van Metal Gear Solid 5 en Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes op Konami’s nieuwe website.

  MGS 5 Ground Zeroes PC specs bekend

  Nog even en dan komt de MGS 5 Ground Zeroes PC-versie uit, en dan is het wel zo handig om te weten of je computer de game aankan. Daarom zijn de mimimum en aanbevolen specificaties nu bekendgemaakt

  MGS V: Ground Zeroes krijgt permanente prijsverlaging

  Metal Gear Solid V: Ground Zeroes krijgt in Europa een permanente prijsverlaging. De game gaat nu €19,99, wat tien euro minder is dan voorheen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.