Metal Gear Solid HD Collection

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PlayStation Vita

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Kojima Productions en uitgegeven door Konami

  8.5

  Metal Gear Solid HD Collection Artikelen

  De 10 meest succesvolle game series van Konami

  Sinds de oprichting van Konami in 1969 heeft de ontwikkelaar en uitgever een immense hoeveelheid aan gameklassiekers uitgebracht. Van Castlevania tot Silent Hill en Metal Gear; Konami heeft door de jaren heen flink wat successen geboekt. Dit zijn de 10 meest succesvolle gameseries van Konami!

  De top 5 beste Metal Gear Solid games

  Hideo Kojima is officieel weg bij Konami. Het meesterbrein achter de geroemde Metal Gear Solid games gaat nu een nieuwe studio beginnen bij Sony. Een ideaal moment om terug te blikken op de top 5 beste Metal Gear Solid games. De vijf games in dit artikel zijn stuk voor stuk meesterwerken die iedere fervente gamer gespeeld zou moeten hebben.

  Wat moet Hideo Kojima nu gaan doen? - XGN Doe Mee

  Het was een zware eerste week weer XGN’ers. In ieder geval, de Doe Mee had het zwaar. Al die goede games om te spelen en dan zo weinig tijd hebben. Het leven is zwaar. En dan hebben we nu ook nog een grote stelling om wat Kojima in godsnaam moet gaan doen. Snel verder lezen dus!

  Top 10 meest iconische gamedeuntjes - Direct herkenbare melodieën

  Niet alleen games zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, ook muziek uit games is een eigen leven gaan leiden. Sommige melodieën kunnen we allemaal meeneuriën of –fluiten. Welke muziekjes dat zijn, lees je in onze top 10 meest iconische gamedeuntjes!

  Wat is jouw favoriete Metal Gear game? - XGN Doe Mee

  Een treurige week, want één van de grootste game-ontwikkelaars uit de gamewereld heeft zijn afscheid aangekondigd van een game. Laat onze stelling nu net over die serie gaan. De XGN Doe Mee verwelkomt je bij de stelling over jouw favoriete Metal Gear game en de beste DLC ooit.

  Metal Gear Solid HD Collection Nieuws

  PS Now update februari 2019 - Goede toevoegingen aan een al gigantische collectie

  PS Now heeft een indrukwekkend grote collectie aan games die gespeeld kunnen worden met een subscription op de dienst. In februari 2019 komen er nog meer titels naar PS Now. Bekijk hier de volledige lijst aan titels die in de PS Now update van februari zitten.

  Metal Gear Solid film heeft schrijver gevonden

  De Metal Gear Solid film heeft een schrijver gevonden. De Britse Jay Basu gaat het script voor de filmadaptatie verzorgen. Dat meldt Deadline.

  Kojima hint naar nieuwe MGS Collection

  Hideo Kojima, maker van onder andere de Metal Gear-reeks, heeft naar een nieuwe collectie van Metal Gear Solid gehint. Dit deed hij door een foto te delen op Twitter.

  PlayStation Network sale met Gran Turismo 6

  Er zijn weer nieuwe games die in prijs zijn verlaagd op PSN. De hieronder genoemde kortingen zullen gelden voor de maand februari. Er zitten ook dit keer weer grote titels bij. Zo hoef je deze maand bijvoorbeeld minder te betalen voor The Last of Us, Gran Turismo en Knack.

  F1 2013 en Metal Gear Solid HD Collection afgeprijsd op PSN

  In het kader van de '12 Deals of Christmas' kortingsactie heeft Sony aangekondigd dat racegame F1 2013 en de Metal Gear Solid HD Collection vandaag flink in prijs worden verlaagd op het PlayStation Network.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.