Metal Gear Solid

  Uitgebracht voor PlayStation 3

  Genres: Avontuur & stealth

  Gemaakt door Kojima Productions en uitgegeven door Kojima Productions

  Metal Gear Solid Artikelen

  De 10 beste PlayStation games ooit

  Nu de PlayStation 25 jaar bestaat is het tijd om het jubileum goed te vieren. Wij zetten daarom de beste PlayStation games aller tijden op een rijtje. We duiken de geschiedenis in van Sony en zetten de beste exclusieve titels van de verschillende PlayStation consoles op een rijtje.

  Tien games die een remake verdienen - Steek ze in een nieuw jasje!

  Nostalgie voor klassieke games is een bekend fenomeen bij gamers, want wie wil nou niet zijn favoriete game opnieuw spelen met de kwaliteit van vandaag. Er zijn genoeg games die we in een nieuw jasje willen zien. Deze tien games remakes zouden we graag zo snel mogelijk in handen hebben!

  Op Neem een andere naam-dag wil je de namen van deze 10 game characters

  In games zie je heel wat namen voorbij vliegen. Sommige liggen lekker in de mond en andere zijn een hordeloop voor je tongspieren. Op 13 februari is het 'neem een andere naam' dag. Ter ere daarvan zetten wij de tien game character namen, namen die wij wel een dag willen dragen, op een rijtje.

  Dit zijn de beste games die in 1998 uitkwamen

  1998, het is alweer twintig jaar geleden. In 1998 werden de games nog gespeeld op vooral de PlayStation, Dreamcast en Nintendo 64. Er zijn in dit jaar heel veel goede spellen uitgekomen, zoals Street Fighter Alpha 3 en Pokémon Yellow. Maar ook deze tien toppers, want dit zijn de beste games uit 1998.

  Deze 10 PlayStation Classic games willen wij terug zien

  Sony heeft net de nieuwe PlayStation Classic-console aangekondigd voor honderd euro. Er zullen 20 spellen voorgeïnstalleerd worden op de console. Er zijn al enkele titels genoemd, maar de volledige line-up aan games is nog niet bekend. Wij hebben op een rijtje gezet welke 10 PlayStation Classic games wij graag terug willen zien.

  Metal Gear Solid Nieuws

  Metal Gear Solid film heeft schrijver gevonden

  De Metal Gear Solid film heeft een schrijver gevonden. De Britse Jay Basu gaat het script voor de filmadaptatie verzorgen. Dat meldt Deadline.

  Kojima hint naar nieuwe MGS Collection

  Hideo Kojima, maker van onder andere de Metal Gear-reeks, heeft naar een nieuwe collectie van Metal Gear Solid gehint. Dit deed hij door een foto te delen op Twitter.

  'Succes eerste Metal Gear Solid was onverwacht'

  Het grote succes van de eerste Metal Gear Solid lag volgens ontwikkelaar Hideo Kojima bij het feit dat de verwachtingen erg laag waren. Hierdoor durfde Konami meer risico's te nemen.

  Metal Gear Solid-serie verkoopt 31 miljoen keer

  De 25-jaar oude Metal Gear Solid-franchise heeft een unieke mijlpaal bereikt. De sluipserie is wereldwijd 31 miljoen keer over de toonbank gegaan, zo meldt Nederlandse fansite MetalGearSolid.nl.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.