Metal Gear Rising: Revengeance

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur & stealth

  Gemaakt door Platinum Games en uitgegeven door Konami & Platinum Games

  8

  Metal Gear Rising: Revengeance Artikelen

  PlatinumGames special - De inspiratiebronnen van Astral Chain

  Astral Chain, PlatinumGames nieuwste game, laat zich goed inspireren door verschillende voorgaande titels gemaakt door de studio, zoals je misschien al hebt gelezen in onze review. Maar door welke titels is Astral Chain het meest geïnspireerd? Dat lees je in onze PlatinumGames special.

  Vijf PlatinumGames games die je moet spelen - Actie van de bovenste plank

  De Japanse studio PlatinumGames staat bekend om zijn afwijkende benadering van game-ontwikkeling. De volgende game die met deze alternatieve visie tot leven komt, is Astral Chain. Om alvast in de stemming te komen, zetten wij de vijf PlatinumGames games die je moet spelen op een rij.

  Xbox Games with Gold maart 2019 - Wat spelen we deze maand?

  Microsoft brengt ons zoals gewoonlijk netjes vier games om in maart van te genieten. Deze maand gaan we op avontuur, strijden we tegen zombies, gaan we met een katana aan de haalen moeten we het opnemen tegen de republiek! Dit is de Xbox Games with Gold maart 2019 update!

  De 10 meest succesvolle game series van Konami

  Sinds de oprichting van Konami in 1969 heeft de ontwikkelaar en uitgever een immense hoeveelheid aan gameklassiekers uitgebracht. Van Castlevania tot Silent Hill en Metal Gear; Konami heeft door de jaren heen flink wat successen geboekt. Dit zijn de 10 meest succesvolle gameseries van Konami!

  De top 10 beste hack and slash games ooit

  Veel bloed, over de top actie en heel veel vijanden. Dat is de overeenkomst tussen een hoop hack and slash games die we kennen. Dit is de top 10 beste hack and slash games ooit!

  Metal Gear Rising: Revengeance Nieuws

  Xbox Games with Gold maart 2019 - De gratis games van deze maand

  De Xbox Games with Gold zijn bekendgemaakt voor maart 2019. In deze maand kunnen er vier games gratis worden gedownload. Dit zijn Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, Plants vs Zombies Garden Warfare 2, Star Wars Republic Commando en Metal Gear Rising: Revengeance. Deze vier games zijn alle vier in verschillende periodes in maart beschikbaar.

  Metal Gear Rising 2 logo was viering jubileum

  Het Metal Gear Rising 2 logo, dat eind januari werd getoond op de Taipei Game Show, was bedoeld om de tweede verjaardag van Metal Gear Rising: Revengeance te vieren. Dat heeft ontwikkelaar Platinum Games bevestigd via Twitter.

  UPDATE: Verplicht online bij PC-versie Revengeance is een bug

  Metal Gear Rising: Revengeance was een groot succes op de PlayStation 3 en Xbox 360. Ook bij XGN viel hij in de smaak met een beoordeling van een 8. Vanaf nu is de game ook verkrijgbaar voor op de PC via Steam voor 20 euro. Het is echter niet mogelijk om het spel in offline modus te spelen.

  PC-versie Metal Gear Rising: Revengeance komt begin 2014

  Konami heeft vandaag, via een persbericht, laten weten dat de PC-versie van Metal Gear Rising: Revengeance op 9 januari uit zal komen. Gamers kunnen hack 'n' slash spel vanaf vandaag al pre-orderen, zodat je vanaf 3 januari al aan de slag kunt.

  Metal Gear Rising: Revengeance 'snel' op Steam

  De hack 'n' slash game Metal Gear Rising: Revengeance, die gebaseerd is op het Metal Gear Solid-universum, komt een van deze dagen op Steam. De PC-versie was al aangekondigd in mei.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.