Metal Gear Online 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, stealth, massive multiplayer, shooter, first-person shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Kojima Productions & Konami en uitgegeven door Konami

  Metal Gear Online 3 Artikelen

  De 10 meest succesvolle game series van Konami

  Sinds de oprichting van Konami in 1969 heeft de ontwikkelaar en uitgever een immense hoeveelheid aan gameklassiekers uitgebracht. Van Castlevania tot Silent Hill en Metal Gear; Konami heeft door de jaren heen flink wat successen geboekt. Dit zijn de 10 meest succesvolle gameseries van Konami!

  Wat moet Hideo Kojima nu gaan doen? - XGN Doe Mee

  Het was een zware eerste week weer XGN’ers. In ieder geval, de Doe Mee had het zwaar. Al die goede games om te spelen en dan zo weinig tijd hebben. Het leven is zwaar. En dan hebben we nu ook nog een grote stelling om wat Kojima in godsnaam moet gaan doen. Snel verder lezen dus!

  Wat is jouw favoriete Metal Gear game? - XGN Doe Mee

  Een treurige week, want één van de grootste game-ontwikkelaars uit de gamewereld heeft zijn afscheid aangekondigd van een game. Laat onze stelling nu net over die serie gaan. De XGN Doe Mee verwelkomt je bij de stelling over jouw favoriete Metal Gear game en de beste DLC ooit.

  Metal Gear Online 3 Nieuws

  Metal Gear Online DLC release op 15 maart

  De allernieuwste Metal Gear Online DLC komt deze maand al uit. Op 15 maart worden nieuwe spelelementen aan de multiplayer van Metal Gear 5 toegevoegd zodat je weer naar hartelust los kunt in de tactische multiplayer.

  Metal Gear Online PC beta komt morgen uit

  Verschillende spelers op de PC kunnen vanaf morgenochtend aan de slag met Metal Gear Online. De Metal Gear Online PC beta gaat dan namelijk van start. Dit heeft Konami bekendgemaakt.

  Metal Gear Solid 5 update vanaf vandaag beschikbaar

  Een nieuwe Metal Gear Solid 5 update is vanaf vandaag beschikbaar. Het gaat hier om updates voor zowel Metal Gear Online als Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain.

  Konami LA studio per direct officieel gesloten

  De deuren van de Konami LA studio zijn officieel gesloten. Konami maakt in een statement bekend dat de LA studio vanaf heden gesloten is.

  Tien minuten Metal Gear Online gameplay te zien

  Rechtstreeks van de Tokyo Game Show is er deze week tien minuten aan Metal Gear Online gameplay het net opgeslingerd. De onlinemodus van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain is in zijn geheel op YouTube te zien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.