Mega Man Legacy Collection

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4, Switch & PC

  Genres: Actie & platformer

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  8.0

  Mega Man Legacy Collection Artikelen

  Top 10 gekste Robot Masters in de Mega Man Legacy Collection

  Mega Man heeft door de jaren heen een aantal vreemde vijanden bevochten. In deze top 10 gekste Robot Masters kijken we naar de allervreemdste!

  Mega Man Legacy Collection Review - Mega Mans meest authentieke nalatenschap

  Digital Eclipse neemt je mee terug in de tijd met de Mega Man Legacy Collection. We gaan naar het NES-tijdperk om de eerste zes Mega Man games te spelen in een wel héél authentieke verzameling. Lees er alles over in deze Mega Man Legacy Collection Review.

  Mega Man Legacy Collection Nieuws

  Deze zes Xbox Game Pass games worden deze maand verwijderd

  Er worden regelmatig nieuwe games aan Microsoft’s ‘Netflix voor games’ toegevoegd, maar er worden natuurlijk ook wel eens games uit de lijst gehaald. Microsoft heeft de Game Pass titels bekendgemaakt die deze maand verwijderd worden. In totaal worden er zes games uit Xbox Game Pass gehaald.

  Mega Man Legacy Collection Switch versie aangekondigd

  Er is een Mega Man Legacy Collection Switch versie aangekondigd. Zowel Legacy Collection 1 als 2 moeten dit jaar op Nintendo Switch verschijnen. Beide games zijn vanaf 22 mei verkrijgbaar.

  Xbox Deals with Gold - Mega Man en Caveman Warriors

  Er is weer een nieuwe waslijst aan Xbox Deals with Gold games verschenen. Deze week is onder meer Caveman Warriors en de Mega Man Legacy Collection in de aanbieding.

  Mega Man Legacy Collection sequel duikt op

  Mogelijk kunnen we binnenkort een Mega Man Legacy Collection sequel verwachten. Deze collectie is opgedoken voor een leeftijdsclassificatie in Zuid-Korea.

  Capcom kondigt Mega Man Legacy Collection aan

  Nog net op tijd om te concurreren met Mighty No. 9 - die uitkomt in september - komt Capcom met een compilatiepakket Mega Man Legacy Collection.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.