Mega Man 10 Artikelen

  Mega Man 10 Review

  Capcom heeft gouden tijden beleefd in het 8-bit tijdperk. Dit kwam mede door het kleine robotje mega man, welke onze harten destijds veroverde. In 2008 heeft Capcom met Mega Man 9 wederom een goede game neergezet, dus was de tijd rijp voor een tiende deel.

  Mega Man 10 Nieuws

  Microsoft onthult nieuwe Xbox Game Pass games

  Microsoft heeft de nieuwe Xbox Game Pass games voor december aangekondigd. En wat blijkt? we kunnen vanaf de komende maand aan de slag met Gears of War 4.

  Vijf Capcom games voor de prijs van een

  Afgelopen maand verscheen er een mysterieuze Capcom bundel in een webwinkel. Capcom hield zich stil tot vandaag. De uitgever bevestigt dat er een bundel aankomt waarmee je vijf games krijgt voor de prijs van een enkel spel.

  Capcom Essentials bundel opgedoken

  Canadese retailer EB Games heeft een nieuwe game in het assortiment opgenomen onder de naam Capcom Essentials. Voor de volle retail prijs krijg je in totaal vijf games van Capcom, te koop voor Xbox 360 en PlayStation 3.

  Veel actie in nieuwe Deal of the Week

  Er is weer een nieuwe Deal of the Week voor de Xbox 360. Deze week is er tijd voor actie, zo is veel downloadbare content van Street Fighter X Tekken in de aanbieding.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.