Medal of Honor: Warfighter

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Danger Close Games & Danger Close en uitgegeven door Electronic Arts & Danger Close

  5.5

  Medal of Honor: Warfighter Artikelen

  10 vergeten game series die terug moeten keren

  Er zijn game series die er een sport van lijken te maken om zo vaak en frequent mogelijk uit te komen, terwijl andere franchises er langer over doen om nieuw deel uit te brengen. Sommige nemen dat laatste wel heel letterlijk en laten al jaren niks meer van zich horen, waardoor we dit gerust vergeten game series kunnen noemen.

  Medal of Honor: Warfighter Review

  Medal of Honor: Warfighter is de nieuwe shooter van Electronic Arts. De uitgever heeft de ontwikkeling van de game in handen gegeven van Danger Close en de verhaallijnen door echte veteranen laten schrijven. Pinnen wij de game een eremedaille op of valt hier geen eer te behalen?

  Medal of Honor: Warfighter Multiplayer Preview

  In april ging collega Eke al een eerste blik werpen op Medal of Honor: Warfighter, de opvolger op de Medal of Honor-reboot van 2010. Destijds kreeg hij voornamelijk een blik op de singleplayer en mocht hij de game zelf niet spelen. Op de afgelopen Gamescom in Keulen was dat anders: wij gingen met de multiplayer van Medal of Honor: Warfighter aan de slag.

  Medal of Honor: Warfighter Preview

  Electronic Arts wil het ieder jaar opnemen met Call of Duty en komt dit jaar niet met weer een nieuwe Battlefield, maar met een nieuwe Medal of Honor. Met de subtitel Warfighter. Na een vrij succesvolle reboot, anderhalf jaar geleden, is het weer tijd voor een nieuwe deel in de franchise.

  Medal of Honor: Warfighter Nieuws

  Call of Duty's eerste werktitel was 'MoH Killer'

  De Engelse gamesite MCV komt vandaag met een zeer interessant artikel over de ontwikkeling van de allereerste Call of Duty. Zo is onder andere bekend geworden dat de werktitel oorspronkelijk 'MoH Killer' was.

  Medal of Honor ontwikkelaar Danger Close bestaat niet meer

  Danger Close, de ontwikkelaar van de laatste twee Medal of Honor games, bestaat niet meer. Dat meldt Patrick Söderlund, baas van EA Games labels, in een interview met het Britse Eurogamer.

  Electronic Arts geeft fouten Medal of Honor: Warfighter toe

  Medal of Honor: Warfighter werd nou niet bepaald goed ontvangen terwijl er met het vorige deel niet veel mis was. Uitgever Electronic Arts geeft nu toe dat de ontwikkeling beter aangepakt had moeten worden.

  Kwartaalcijfers van EA vallen enigszins tegen

  Onlangs heeft Electronic Arts zijn kwartaalcijfers bekendgemaakt. Er zijn franchises die het erg goed hebben gedaan, maar over het algemeen zijn de cijfers toch enigszins teleurstellend.

  Medal of Honor franchise voorlopig aan de kant gezet

  Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers heeft Electronic Arts aangegeven dat de Medal of Honor franchise voorlopig niet terug zal keren. De reden hiervoor zijn de tegenvallende cijfers die de laatste telg in de serie kende.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.