Medal of Honor: Airborne

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Shooter & first-person shooter

  Gemaakt door EA LA & Electronic Arts en uitgegeven door Electronic Arts & EA LA

  8.0

  Medal of Honor: Airborne Artikelen

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  Medal of Honor: Airborne Review

  Eindelijk komen ontwikkelaars erachter dat er al genoeg Tweede Wereldoorlog games op de markt zijn, en dat het nu onderhand wel eens tijd is om er mee te stoppen. EA denkt met Medal of Honor: Airborne toch een goede Tweede Wereld oorloggame op de markt te kunnen brengen.

  Medal of Honor: Airborne Preview

  Niet alle tweede wereldoorlog games worden goed ontvangen. Sommigen zijn erg goed, en andere games zijn weer wat minder. Het is daarom lastig om als WO2 shooter jezelf tussen al die toppers te persen. Zal dit Airborne wel lukken? Of is het weer de zoveelste mislukking?

  Medal of Honor Airborne: Introductie

  Voor de leden van de 82nd Airborne Division draait het allemaal om de eerste stap..

  Medal of Honor: Airborne Nieuws

  Xbox Games with Gold games oktober onthuld

  In navolging van de bekendmaking van de nieuwe PlayStation Plus games, heeft ook Microsoft haar nieuwe Xbox Games with Gold games voor oktober onthuld. Indiegame Gone Home, die beschikbaar wordt voor de Xbox One, is met zekerheid de grootste nieuwe game te noemen.

  Nieuwe Xbox backwards compatibility games toegevoegd aan de lijst

  Er zijn vier nieuwe Xbox backwards compatibility games aan het lijstje toegevoegd. Met Xbox backwards compatibility geeft Microsoft zijn fans de kans om hun oude Xbox 360 games weer op te pakken, maar dan voor de Xbox One.

  Call of Duty's eerste werktitel was 'MoH Killer'

  De Engelse gamesite MCV komt vandaag met een zeer interessant artikel over de ontwikkeling van de allereerste Call of Duty. Zo is onder andere bekend geworden dat de werktitel oorspronkelijk 'MoH Killer' was.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.