Max Payne 3

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, avontuur, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door Rockstar Games & Rockstar Studios en uitgegeven door Rockstar Games & Rockstar Studios

  7.5

  Max Payne 3 Artikelen

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Top 10 games die Xbox Backwards Compatibility moeten krijgen

  Xbox One gebruikers kunnen tegenwoordig al een grote lijst Xbox 360 games op de Xbox One spelen. De lijst bevat al een aantal leuke games, maar helaas zijn er nog een aantal toppers die de moeite waard zijn om backwards compatible te maken. In deze special staat de top 10 games die Xbox Backwards Compatibility moeten krijgen.

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  Games waarvan je kan leren - Dit zijn leerzame spellen!

  Iets leren? Bleeeeerghh! Je speelt toch games om langzaam al je hersencellen weg te laten rotten? We willen helemaal geen leerzame spellen! Nee, dit zijn geen educatieve games, maar games waarvan de XGN redactie iets heeft geleerd toen ze die speelden. Is dat überhaupt wel mogelijk?!

  Tomb Raider - Steam Sale Tip Van de Dag

  Het is alweer de elfde dag van de Steam Holiday Sale! Tijd dus voor de kerst Steam Sale Tip van de dag van XGN, over een game die je vandaag echt niet mag missen. Met vandaag in de aanbieding: Tomb Raider!

  Max Payne 3 Nieuws

  Rockstar Games Launcher is gelanceerd met gratis titel

  Zo’n beetje elke grote uitgever of ontwikkelaar heeft vandaag de dag een zogeheten launcher op PC, om haar games in één plek bijeen te brengen. Ook Rockstar mag zich nu onder die groep scharen, want de Rockstar Games Launcher is officieel gelanceerd. En spelers krijgen er ook nog eens gratis GTA-titel bij.

  Rockstar Games Humble Bundle, 12 Rockstar games voor 12 euro

  Gamen en het regenwoud redden, dat kan met de Rockstar Games Humble Bundle! Er zijn verschillende bundels met games en voor elke aankoop zal Rockstar een gedeelte van de winst doneren aan de Rainforest Alliance, een fonds dat zich inzet om het regenwoud te redden.

  Rockstar games - waarom verschijnen ze niet ieder jaar?

  Je vraagt je misschien af waarom niet elk jaar Rockstar games worden uitgegeven. Volgens Take Two heeft dit te maken met het opwekken van anticipatie en het leveren van een kwaliteitstitel.

  Xbox Deals with Gold voor de week - Rockstar games met korting

  Xbox Live abonnees krijgen deze week weer goede kortingen op grote games. Er zitten wat nieuwe toptitels tussen, maar ook oude pareltjes. Dit biedt een mooie kans om wat oude titels op te pakken die je nog niet gespeeld hebt. Check nu wat de Xbox Deals with Gold voor deze week zijn.

  Bekijk de nieuwe Steam Sales

  Het is weer een nieuwe dag, dus zijn er ook weer een hele berg nieuwe aanbiedingen op Steam, de Steam Holiday Sales blijven maar doorgaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.