Mass Effect Trilogy

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, role-playing, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door BioWare en uitgegeven door BioWare

  Mass Effect Trilogy Artikelen

  Top 10 games die een tv-serie moeten krijgen - Laat je controller maar liggen!

  Met de aankondiging van The Cuphead Show en de eerste foto’s van The Witcher komt een eeuwenoude vraag weer naar boven: welke games zouden naar geslaagde tv-series vertaald kunnen worden? Wij hebben daar een paar ideeën over. Hier zijn tien games die een tv-serie moeten krijgen.

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  Waarom de Mass Effect release zo belangrijk was

  Het is inmiddels al tien jaar geleden dat de eerste Mass Effect uitkwam. BioWare’s eerste originele IP in de ruimte werd een gigantisch succes en was de eerste stap voor een trilogie. Een trilogie die over twee weken een vierde deel erbij krijgt. Toch is de eerste Mass Effect erg belangrijk geweest. Waarom? Dat lees je in deze special.

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  Mass Effect Trilogy Nieuws

  Mass Effect serie wordt op standby gezet

  Fans van de Mass Effect serie zullen het voorlopig nog met Mass Effect Andromeda moeten doen. Ontwikkelaar BioWare heeft de franchise namelijk op standby gezet voor nu.

  Mass Effect pretparkattractie opent volgend jaar in Californië

  Een vierdimensionale, interactieve Mass Effect pretparkattractie gaat in 2016 open in het Californische pretpark Great America. Dat heeft ontwikkelaar BioWare op zijn blog laten weten.

  Mass Effect Trilogy voor Xbox One en PlayStation 4?

  Een trouwe Mass Effect fan vroeg via Twitter aan ontwikkelaar BioWare of er een kans bestaat dat er een Mass Effect Trilogy uit gaat komen vooor de PlayStation 4 en Xbox One. Één van de ontwikkelaars bij BioWare reageerde hoopvol.

  Agents of S.H.I.E.L.D. gebruikt concept art Mass Effect 3?

  Oplettende Mass Effect fans zagen een wel erg herkenbaar gebouw in een aflevering van de serie Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. BioWare kan er de lol in ieder geval wel van inzien.

  Mass Effect Trilogy volgende maand op PlayStation 3

  Volgende week verschijnt Mass Effect Trilogy voor de Xbox 360 en PC. Vandaag maakt ontwikkelaar BioWare bekend dat de PlayStation 3 versie een maand later in de winkels ligt.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.