Mass Effect: Andromeda Artikelen

  Tien games die een remake verdienen - Steek ze in een nieuw jasje!

  Nostalgie voor klassieke games is een bekend fenomeen bij gamers, want wie wil nou niet zijn favoriete game opnieuw spelen met de kwaliteit van vandaag. Er zijn genoeg games die we in een nieuw jasje willen zien. Deze tien games remakes zouden we graag zo snel mogelijk in handen hebben!

  De 10 beste BioWare games momenten die je altijd bijblijven

  Anthem is de nieuwste game van BioWare. De Canadese studio heeft in zijn ruim 20-jarig bestaan een heel scala aan games afgeleverd. Hierin zitten een hoop elementen die je altijd bijblijven. In deze special sommen we 10 van de beste BioWare games momenten voor je op. Pas op! In deze feature staan spoilers.

  Top 10 beste Xbox One sales voor mensen met een laag budget

  Alles lijkt alleen maar duurder te worden tegenwoordig. Maar een goede game hoeft niet meteen duur te zijn. Toch is het soms wel moeilijk om die goedkope games te vinden. Daarom hebben wij hier een lijstje gecreëerd, met de beste Xbox One sales.

  10 mooie game statues - Hebbedingetjes voor op je kamer!

  Een Ezio Assassin's Creed beeldje of een Dovahkiin borstbeeld. Je hebt game statues in alle soorten en maten. Maar wat vinden wij mooie game statues? Je leest het in dit artikel!

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  De 5 grootste game flops van 2017 - Jammer, maar helaas

  Niet elke game kan een enorm succes worden, ook al willen ontwikkelaars en uitgevers dit graag. Het is niet meteen een ramp als een game niet een hype wordt, maar als een game echt faalt dan is dat een probleem. Zo ook deze grootste game flops van 2017.

  Top 10 beste first person shooters 2017 - Tekeergaan als Rambo

  We konden er weer flink op los knallen dit jaar met een hoop geweldige titels. Om ervoor te zorgen dat je niks gemist hebt, benoemen wij de beste first person shooters van 2017. Nu maar hopen dat volgend jaar ook zo’n succes gaat worden!

  Top 5 beste games voor vrouwen van 2017

  Denk je dat vooral mannen gamen, dan heb je het mooi mis! Ook vrouwen houden ervan om te gamen. Daarom ook hebben we deze lijst van beste games voor vrouwen 2017 geschreven. Hiermee kun je nog mooi een nieuwe game uitkiezen voor het eind van dit jaar.

  Dit zijn de top 5 beste third-person shooters van 2017

  Shooters hoeven zich niet altijd in first person af te spelen. Ook dit jaar kwamen er weer enkele pareltjes van shooters uit waarbij je niet zelf door de ogen van het personage kijkt. Dit zijn de beste third-person shooters van 2017!

  Nvidia Ansel - Screenshots maken als een professional

  Eerder dit jaar heeft Nvidia een nieuwe functie toegevoegd aan de GeForce Experience, namelijk Nvidia Ansel. Omdat deze functie nogal verstopt zit binnen het programma, leggen we aan de hand van deze special uit wat de functie inhoudt, hoe je deze kan gebruiken en welke games het ondersteunen. Dus lees snel verder!

  Top 10 beste PS4 budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar komt eraan en dat betekent weer veel nieuwe games in aantocht. Heb je geen zin om 60 euro neer te leggen voor de zoveelste sequel van een willekeurige blockbuster game? Wees dan niet getreurd, want wij zetten de top 10 beste PS4 budget games die minder dan 30 euro kosten en fysiek zijn voor je op een rij.

  Top 10 beste Xbox One games 2017 - De eerste helft

  We zitten inmiddels alweer halverwege het jaar en we hebben al een hoop mooie games langs zien komen. Maar wat zijn eigenlijk de beste Xbox One games 2017 tot nu toe? Wij bekijken alle games die verschenen zijn voor dit platform, zowel exclusive als niet-exclusive, en zetten tien toffe titels voor je op een rijtje!

  EA E3 2017 verwachtingen - Van deze games gaan we meer zien

  E3 2017 staat voor de deur en natuurlijk is EA ook weer van de partij. EA geeft op zaterdag 10 juni om 21:00 uur een persconferentie en we hopen op een aantal mooie onthullingen. In deze special maken we een overzicht van vijf EA E3 2017 verwachtingen.

  Reageer en Win Ubisoft Goodies! (Week 16)

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om prijzen te winnen. Wij geven namelijk iedere week een game en andere te gekke spullen weg die je met een leuke reactie kan winnen. Kijk snel wie de winnaars zijn van de Mass Effect: Andromeda games in de Reageer en Win Mass Effect Andromeda! video.

  Top 5 beste RPG games Q1 2017 of games met RPG-elementen!

  Het RPG-genre is populair en er komen steeds meer games uit van dit genre. Ook in de eerste drie maanden van dit jaar zijn er al genoeg toppers uitgekomen. Wij hebben een overzicht gemaakt van de top 5 beste RPG games van Q1 2017.

  Wat is jouw beste game van eerste kwartaal 2017?

  Wat is de beste game van het eerste kwartaal van 2017? Een strijd tussen Horizon Zero Dawn en Zelda Breathe of the Wild? Smaken verschillen, zo blijkt. We vroegen de redactie wat zijn of haar favoriete game is van de eerste drie maanden dit jaar.

  Reageer en Win Mass Effect Andromeda! (Week 15)

  In onze rubriek Reageer en Win! maak je iedere week kans om prijzen te winnen. Wij geven namelijk iedere week een game andere te gekke spullen weg die je met een leuke reactie kan winnen. Bekijk snel de video om te zien wie de winnaar van Persona 5 is in de Reageer en Win Mass Effect Andromeda! video.

  Top 5 beste games van 2017 tot nu toe volgens jullie!

  Jullie hebben de hele week kunnen stemmen op de beste games van 2017 tot nu toe. De resultaten hebben we verzameld en kun je nu teruglezen in deze top 5! Staat jouw favoriete game er tussen?

  Top 10 beste online games van nu - Samen met je vrienden

  Niets is leuker dan samen met wat vrienden online gamen. Samen door levels lopen, vijanden verslaan, goals scoren, teamwork staat voorop. Wij zetten de 10 beste online games voor jullie op een rijtje.

  Wat is de beste game van 2017 tot nu toe volgens jullie? [poll]

  De eerste drie maanden van het jaar zitten er bijna op. Zonder te overdrijven kunnen we zeggen dat dit een van de beste periodes ooit was voor games. De ene na de andere topper vloog voorbij. Wat vinden jullie de beste game van 2017 tot nu toe?

  Mass Effect Andromeda Release - Alle info op een rij

  Voor fans van de serie is het wachten nu echt voorbij. Mass Effect Andromeda is vandaag uit. Hier is alles wat je moet weten.

  Mass Effect Andromeda Review - Een fantastisch avontuur

  Niet Shepard, maar Ryder staat in de hoofdrol van deze nieuwe telg in de Mass Effect franchise. Een nieuw sterrenstelsel, nieuwe vrienden en natuurlijk nieuwe vijanden, maar ook een hoge mate van vertrouwdheid. In deze Mass Effect Andromeda review lees je waarom dit wel eens een van de beste games van het jaar kan worden.

  5 Toffe Mass Effect Andromeda Skills - Experimenteer erop los!

  Vuurgevechten zijn een groot onderdeel van de Mass Effect franchise en dat is niet anders in Mass Effect Andromeda. Maar naast vuurwapens heb je uiteraard ook weer een scala aan vaardigheden en krachten tot je beschikking. Welke wij het tofst vinden, kun je lezen in onze 5 toffe Mass Effect Andromeda skills.

  Maak kennis met de Mass Effect Andromeda Squad Members

  Mass Effect Andromeda ligt bijna in de winkels en het wordt weer tijd om een nieuw universum te ontdekken. De werelden zitten vol met bekende en onbekende gevaren, maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Wij stellen graag de Mass Effect Andromeda Squad Members aan jullie voor.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.