Mass Effect 3 Nieuws

  Mass Effect serie wordt op standby gezet

  Fans van de Mass Effect serie zullen het voorlopig nog met Mass Effect Andromeda moeten doen. Ontwikkelaar BioWare heeft de franchise namelijk op standby gezet voor nu.

  Nieuw kaartplezier met Mass Effect Cards Against Humanity

  Cards Against Humanity wordt uitgebreid. Nu zijn de kaarten ook al tegen al het leven buiten aarde. BioWare komt met Mass Effect Cards Against Humanity kaarten.

  Xbox backwards compatibility uitgebreid met Mass Effect 2 en 3

  Deel twee en drie uit de ruimtereis RPG-serie Mass Effect zijn nu backwards compatible op de Xbox One. Je kan dus de Xbox 360 versies van beide games op je Xbox One spelen. Op Twitter kondigt Larry Hryb van Xbox de uitbreiding van Xbox backwards compatibility titels aan.

  Mass Effect pretparkattractie opent volgend jaar in Californië

  Een vierdimensionale, interactieve Mass Effect pretparkattractie gaat in 2016 open in het Californische pretpark Great America. Dat heeft ontwikkelaar BioWare op zijn blog laten weten.

  Agents of S.H.I.E.L.D. gebruikt concept art Mass Effect 3?

  Oplettende Mass Effect fans zagen een wel erg herkenbaar gebouw in een aflevering van de serie Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. BioWare kan er de lol in ieder geval wel van inzien.

  Spike VGX nominaties bekend

  Het Amerikaanse netwerk SpikeTV heeft de nominaties van de Spike VGX - voorheen VGA's (Video Game Awards) - bekendgemaakt. In totaal krijgen de betreffende, in 2013 verschenen games een nominatie binnen 21 categorieën, uiteenlopend van 'Game van het jaar' tot 'Beste stemactrice'. De drie succesvolste genomineerden zijn voor Grand Theft Auto V (negen keer), BioShock Infinite (acht keer) en Tomb Raider (vijf keer).

  Borderlands 2 content centraal in Xbox 360 Deal of the Week

  De nieuwe Xbox 360 Deal of the Week is weer bekend. Deze week kunnen spelers voor een lagere prijs aan de slag met voornamelijk Borderlands 2 content.

  Geth kreeg wegens budget voorrang op Rachni in Mass Effect verhaal

  Voordat je begint met het lezen van dit nieuwsbericht, willen wij erop attenderen dat er informatie over het verhaal in Mass Effect worden vrijgegeven die de spelervaring kunnen bederven. Mocht je nog van plan zijn om de Mass Effect games te spelen, lees dan niet verder.

  BioWare toont statistieken Mass Effect 3

  Vorig jaar verscheen het slot in de Mass Effect 3 trilogie. In deze serie kun je vele keuzes maken die invloed hebben op het verloop van het verhaal. Ontwikkelaar BioWare heeft deze keuzes goed in de gaten gehouden het afgelopen jaar en komt nu met de statistieken.

  Mass Effect 3 onder andere gratis voor PlayStation Plus leden in maart

  Als PlayStation Plus lid heb je toegang tot diverse voordelen zoals zo nu en dan een gratis game. Deze maand krijgen alle PlayStation Plus leden onder andere Mass Effect 3 gratis.

  Mass Effect 3 DLC uitgelekt

  Informatie over een nieuw DLC pakket voor Mass Effect 3 is onlangs uitgelekt. Het blijkt te gaan om content die de multiplayer verder uitbreidt.

  Mass Effect 3 N7 Bounty weekend draait om Operation Alamo

  In Mass Effect 3 is momenteel een evenement aan de gang, genaamd Operation Alamo. In dit evenement moet je zoals altijd een uitdaging voltooien om een mooie beloning te krijgen.

  Nieuwe DLC Mass Effect 3 wordt wellicht tranentrekker

  Ontwikkelaar BioWare heeft het een en ander verklapt over het nieuwe pakket downloadbare content voor Mass Effect 3.

  BioWare vraagt hulp aan fans voor nieuwe Mass Effect game

  Ontwikkelaar BioWare heeft via Twitter de hulp ingeschakeld van Mass Effect fans. De studio wil blijkbaar eerst peilen waar de fans op zitten te wachten voordat ze aan een nieuwe game beginnen.

  BioWare ontslaat Commander Shepard

  BioWare heeft vanmiddag bekendgemaakt dat de voor de Mass Effect-franchise zo karakteristieke protagonist, 'Commander Shepard', niet in Mass Effect 4 zal figureren als hoofdpersoon.

  Nieuwe DLC Mass Effect 3 krijgt releasedatum en prijs

  De nieuwe downloadbare content voor Mass Effect 3, genaamd: Omega wordt misschien wel het grootste uitbreidingspakket dat de game gekend heeft. Ontwikkelaar BioWare heeft nu een releasedatum en een prijs overlegd voor de DLC.

  Mass Effect 3 krijgt aanstaand weekend een N7 Bounty Weekend

  Aantstaand weekend is het in Mass Effect 3 tijd voor Operation: Overdrive, een N7 Bounty Weekend. Tijd dus om flink aan de bak te gaan in de multiplayer modus van de game.

  DLC Mass Effect 3, deel vier en nieuwe franchise BioWare op komst

  Ontwikkelaar BioWare heeft onthuld dat het bezig is met een nieuwe Mass Effect-game alsmede een nieuwe franchise voor de volgende generatie consoles. Bovendien is er een pakket DLC op komst voor Mass Effect 3.

  Mass Effect-film Paragon Lost uitgesteld

  De animefilm Paragon Lost, van maker Funimation, is uitgesteld. De film die zich in het universum van Mass Effect afspeelt zou eigenlijk half november uitkomen. Nu wordt dat echter 28 december, meldt het officiële Twitter-account van de film.

  Releasedatum nieuwe Mass Effect 3 DLC bekend

  De downloadbare content voor Mass Effect 3 genaamd Leviathan verschijnt op 28 augustus. Op die datum verschijnt de DLC op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

  Minder mensen hebben Mass Effect 3 uitgespeeld dan Mass Effect 2

  Inmiddels is bekend geworden dat meer mensen het einde hebben gehaald van Mass Effect 2 dan Mass Effect 3. Het betreft een verschil van veertien procent.

  Nieuwe Mass Effect 3 DLC wordt erg lastig

  Sommige gamers houden van uitdaging in de games die ze spelen. In 'Earth', de nieuwe multiplayer-uitbreiding voor Mass Effect 3 lijkt ontwikkelaar BioWare naar deze gamers te luisteren en stopt er een nieuwe moeilijkheidsgraad in. Eentje waar zelfs het bedrijf zelf mee lijkt te worstelen.

  Acteur bevestigt Mass Effect 3 Leviathan DLC

  De eerder genoemde Leviathan-DLC voor Mass Effect 3 is een feit. Dat bevestigt stemacteur Anthony Skordi in gesprek met Eurogamer.

  Mass Effect 3 Earth DLC op 17 juli naar Xbox 360

  Earth, een multiplayeruitbreiding voor de role-playing game Mass Effect 3, is vanaf 17 juli verkrijgbaar voor Xbox 360. Dat meldt Major Nelson, watchman van de spelcomputer van Microsoft, op zijn blog.

  Uitslag: Win een unieke Mass Effect 3 Vault met game

  Een tijdje geleden konden jullie meedoen met onze toffe Mass Effect 3 prijsvraag. Vandaag maken we de gelukkige winnaar bekend.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.