Mass Effect 2

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie, role-playing, shooter & third-person shooter

  Gemaakt door BioWare en uitgegeven door Electronic Arts & BioWare

  9.3

  Mass Effect 2 Artikelen

  De 100 beste games van het decennium - #10 tot en met #1

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de laatste horde: de nummers 10 tot en met 1.

  Beste gamelevels ooit gemaakt – Suicide Mission uit Mass Effect 2

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel hebben is wat je als gamer vooruit duwt. Bijvoorbeeld een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een missie uit Mass Effect 2.

  Top 10 beste RPG games aller tijden - Tijdloze klassiekers

  Dit zijn de tien beste RPG games aller tijden. Het spelen van games kent vele pluspunten, want je kunt jezelf bijvoorbeeld voordoen als Arnold Schwarzenegger in zijn meest gespierde jaren. Dit soort games zijn doorgaans RPG’s en wij zetten de tien beste aller tijden voor je op een rijtje!

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  De 10 beste BioWare games momenten die je altijd bijblijven

  Anthem is de nieuwste game van BioWare. De Canadese studio heeft in zijn ruim 20-jarig bestaan een heel scala aan games afgeleverd. Hierin zitten een hoop elementen die je altijd bijblijven. In deze special sommen we 10 van de beste BioWare games momenten voor je op. Pas op! In deze feature staan spoilers.

  Mass Effect 2 Nieuws

  Mass Effect serie wordt op standby gezet

  Fans van de Mass Effect serie zullen het voorlopig nog met Mass Effect Andromeda moeten doen. Ontwikkelaar BioWare heeft de franchise namelijk op standby gezet voor nu.

  Mass Effect 2 gratis te verkrijgen op Origin

  Met de bekendmaking van de release van Mass Effect Andromeda, komt Origin met een aanbieding voor Mass Effect 2. De game maakt nu deel uit van Origin's On the House en is dus gratis te downloaden. Hoe lang Mass Effect 2 gratis blijft, is nog onduidelijk.

  Mass Effect 2 gratis te downloaden via Origin

  Vanaf vandaag kun je Mass Effect 2 gratis downloaden via EA Origin. De aanbieding geldt maar even, dus pak je kans zolang het kan.

  Xbox backwards compatibility uitgebreid met Mass Effect 2 en 3

  Deel twee en drie uit de ruimtereis RPG-serie Mass Effect zijn nu backwards compatible op de Xbox One. Je kan dus de Xbox 360 versies van beide games op je Xbox One spelen. Op Twitter kondigt Larry Hryb van Xbox de uitbreiding van Xbox backwards compatibility titels aan.

  Mass Effect trailer in Donald Trump campagne gebruikt

  Hoewel politiek en games nooit zo goed samengaan, zijn de momenten dat dit wel gebeurt toch wel erg grappig. Er is een Mass Effect trailer in Donald Trump campagne stijl online gekomen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.