Marvel vs Capcom: Infinite Nieuws

  Marvel vs Capcom Infinite trailer toont Marvel DLC personages

  In de nieuwe Marvel vs Capcom Infinite trailer worden drie DLC personages getoond van Marvel! Het gaat om slechterik Venom, superheldin Black Widow en anti-held The Winter Soldier. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Yourgamezone Black Friday 2017 deals - L.A. Noire voor 29 euro!

  De Yourgamezone Black Friday 2017 deals zijn bekendgemaakt. De winkel heeft een aantal topgames in de uitverkoop, waaronder L.A. Noire en LEGO Marvel Super Heroes 2.

  Marvel vs Capcom Infinite trailer toont DLC personages

  Er is een nieuwe Marvel vs Capcom Infinite trailer uitgekomen. De trailer werpt een blik op de eerste drie DLC personages die je in de game kunt verwachten. Deze personages zijn vanaf 17 oktober beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Marvel vs Capcom Infinite roster mogelijk gelekt

  Mogelijk is het complete Marvel vs Capcom Infinite roster eerder vandaag op internet verschenen. De lijst werd gelekt op het NeoGAF forum.

  Marvel Vs. Capcom Infinite Collector's Edition beelden onthuld

  Capcom heeft nieuwe foto's vrijgegeven van de beeldjes die je krijgt als je de Marvel Vs. Capcom Infinite Collector's Edition aanschaft. In deze blog van Capcom kun je de beeldjes op losse foto's bekijken en meer informatie vinden over de Collector's Edition.

  Marvel vs Capcom Infinite release en roster bekend

  De Marvel vs Capcom Infinite release is vandaag bekendgemaakt. Daarnaast is er ook een aanvulling geweest aan het roster uit de game. Acht nieuwe karakters zijn onthuld.

  Titel nieuwe Marvel vs. Capcom game verklaard

  Eind volgend jaar komt Capcom met Marvel vs. Capcom Infinite. In de volksmond is het soms nog Marvel vs. Capcom 4. In een interview in het Japanse tijdschrift Famitsu wordt duidelijk waarom de Marvel vs. Capcom game deze titel krijgt.

  Marvel vs. Capcom 4 details bekend

  Tijdens de PlayStation Showcase werd Marvel vs. Capcom 4 aangekondigd, met de aankondiging dat de game in 2017 beschikbaar zal zijn. Zondag werd de eerste gameplay trailer getoond, maar nu weten we meer Marvel vs. Capcom 4 details.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.