Marvel vs Capcom: Infinite Artikelen

  5 Capcom games die een nieuw leven in de schijnwerpers verdienen

  Capcom ontpopt zich tot de Lazarus van videogames. Vorige maand is Resident Evil 2 uit de dood herrezen en op 8 maart ziet Devil May Cry 5 het daglicht. Er zijn nog veel meer games die de Japanse studio weer tot leven kan wekken. Wij zetten vijf Capcom games die een nieuw leven verdienen voor je op een rij.

  Marvel vs Capcom Infinite Review - Schop kont met je favo dreamteam

  “Hadouken!”, moeten we nog even doorgaan? Het is één van die typische quotes van karakters die we allemaal wel kennen. Voor vechtliefhebbers is er nu een soort natte droom aangebroken met Marvel vs. Capcom Inifinite waarbij twee inspiratievolle werelden samenkomen. In deze Marvel vs Capcom Infinite review lees je er alles over.

  Marvel vs Capcom Infinite gameplay details (Gespeeld op gamescom 2017)

  Over niet al te lang tijd is het zover, dan ligt Marvel vs Capcom Infinite in de schappen. Op gamescom 2017 gingen wij al even met de game aan de slag. Wat je allemaal moet weten, lees je in deze Marvel vs Capcom Infinite gameplay details.

  Wallpaper Pick september met Destiny 2 en It!

  De zomervakantie zit er voor de meesten helaas alweer op, maar wees niet getreurd. Een nieuwe maand betekent ook nieuwe games en films. Tijd voor een nieuwe achtergrondje dus. Kies er hier nu een uit de Wallpaper Pick september!

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  De Marvel vs Capcom Infinite gameplay besproken [Gespeeld op E3 2017]

  Chun-Li die samen met Captain Marvel vecht. Dante die het samen met Iron Man tegen vijanden opneemt. Deze aparte combinaties zijn aan de orde van de dag in de Marvel vs Capcom games. Op de E3 gingen we aan de slag met het nieuwste deel. Lees hier wat je moet weten over de Marvel vs Capcom Infinite gameplay!

  Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden - Deze willen wij!

  Marvel vs Capcom Infinite komt steeds dichterbij. De vechtgame zal 19 september uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Aan het Marvel vs Capcom Infinite roster ontbreekt nog het een en ander. Wij zochten de tofste Capcom helden uit, die wij terug willen zien tussen de Marvel vs Capcom Infinite roster Capcom helden.

  Marvel vs Capcom Infinite roster Marvel helden - Deze willen wij!

  De vechtgame Marvel vs Capcom Infinite zal 19 september uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Het Marvel vs Capcom Infinite roster is alleen nog verre van compleet. Hier blikken wij vooruit op de Marvel vs Capcom Infinite roster Marvel karakters. Deze vijf willen wij graag zien!

  Het belangrijkste Playstation Experience 2016 nieuws op een rij!

  De PlayStation Experience vond afgelopen weekend plaats en dat zorgde weer voor een spektakel. Er is tijdens de conferentie veel nieuwe informatie over verschillende games uitgekomen. Wat is het belangrijkste PlayStation Experience 2016 nieuws? Dat lees je in deze special!

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.