Marvel vs Capcom: Infinite

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  7.5

  Marvel vs Capcom: Infinite Artikelen

  5 Capcom games die een nieuw leven in de schijnwerpers verdienen

  Capcom ontpopt zich tot de Lazarus van videogames. Vorige maand is Resident Evil 2 uit de dood herrezen en op 8 maart ziet Devil May Cry 5 het daglicht. Er zijn nog veel meer games die de Japanse studio weer tot leven kan wekken. Wij zetten vijf Capcom games die een nieuw leven verdienen voor je op een rij.

  Marvel vs Capcom Infinite Review - Schop kont met je favo dreamteam

  “Hadouken!”, moeten we nog even doorgaan? Het is één van die typische quotes van karakters die we allemaal wel kennen. Voor vechtliefhebbers is er nu een soort natte droom aangebroken met Marvel vs. Capcom Inifinite waarbij twee inspiratievolle werelden samenkomen. In deze Marvel vs Capcom Infinite review lees je er alles over.

  Marvel vs Capcom Infinite gameplay details (Gespeeld op gamescom 2017)

  Over niet al te lang tijd is het zover, dan ligt Marvel vs Capcom Infinite in de schappen. Op gamescom 2017 gingen wij al even met de game aan de slag. Wat je allemaal moet weten, lees je in deze Marvel vs Capcom Infinite gameplay details.

  Wallpaper Pick september met Destiny 2 en It!

  De zomervakantie zit er voor de meesten helaas alweer op, maar wees niet getreurd. Een nieuwe maand betekent ook nieuwe games en films. Tijd voor een nieuwe achtergrondje dus. Kies er hier nu een uit de Wallpaper Pick september!

  Gamescom games - De aanwezige games in 2017

  Ook dit jaar is gamecom weer een van de grootste game gerelateerde evenementen ter wereld. Zo'n groot event trekt natuurlijk een heleboel games naar Keulen toe. Tijd dus voor een overzicht: welke gamescom games en uitgevers kun je allemaal op de publieke beursvloer verwachten?

  Marvel vs Capcom: Infinite Nieuws

  Marvel vs Capcom Infinite trailer toont Marvel DLC personages

  In de nieuwe Marvel vs Capcom Infinite trailer worden drie DLC personages getoond van Marvel! Het gaat om slechterik Venom, superheldin Black Widow en anti-held The Winter Soldier. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Yourgamezone Black Friday 2017 deals - L.A. Noire voor 29 euro!

  De Yourgamezone Black Friday 2017 deals zijn bekendgemaakt. De winkel heeft een aantal topgames in de uitverkoop, waaronder L.A. Noire en LEGO Marvel Super Heroes 2.

  Marvel vs Capcom Infinite trailer toont DLC personages

  Er is een nieuwe Marvel vs Capcom Infinite trailer uitgekomen. De trailer werpt een blik op de eerste drie DLC personages die je in de game kunt verwachten. Deze personages zijn vanaf 17 oktober beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Marvel vs Capcom Infinite roster mogelijk gelekt

  Mogelijk is het complete Marvel vs Capcom Infinite roster eerder vandaag op internet verschenen. De lijst werd gelekt op het NeoGAF forum.

  Marvel Vs. Capcom Infinite Collector's Edition beelden onthuld

  Capcom heeft nieuwe foto's vrijgegeven van de beeldjes die je krijgt als je de Marvel Vs. Capcom Infinite Collector's Edition aanschaft. In deze blog van Capcom kun je de beeldjes op losse foto's bekijken en meer informatie vinden over de Collector's Edition.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.